Mindenki maga dönti el, mi az amit hozzávesz, de egy hétig ingyen nyaralhatnak - mondta a közmunkából tengődő családoknak felajánlott "ingyenes" üdülési pályázatról Nagy Anna, a Nemzeti Üdülési Alapítvány szóvivője, aki nem részletezte, mit ért azon, hogy akinek nincs pénze, az "maga dönt". - Ez egy nagyon szép és nagyon emberi program - tette hozzá.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
Teljesen komolyan kérdezném a fanoktól, vajon egyetértenek-e azzal, hogy a tisztelt kormányunk legújabb cinikus agymenése is a "nemzetmentés" része, avagy csek egy orbitális blöff?
Komolyan ennyire hülyének nézik az egész országot?
öcsi55
Ez egy agyament megalázó baromság,a lényege az ,hogy majd elmondhassák mi mindent meg tettünk a közmunkásokért,csak hát ők nem akarták igénybe venni az ingyen üdülést.Hagy idézzem a saját példám,kaptam egy hét napos ingyenes üdülést,de hát ilyen helyre általában az ember nem megy egyedül,jönne a feleségem is . A feleségem árengedményes szálloda számlája, oda-vissza út, az idegenforgalmi adó,a fürdő belépők,a reumatológiai kezelések ára (sajnos már kellenek)és ha már üdül az ember egy kis minimális ez meg az.K.b 100000Ft alap hangon ,semmi luxus. Félre értés nélkül nem akarok panaszkodni,stabil jövedelmem mellett is meggondolandó. Most kérdezem én egy ,szerencsétlen két -három gyereket nevelő közmunkából tengődő család megengedheti ezt.
miazero
Nem kell az ingyen koktél a hajóúthoz? Ha nem, hát nem.
nyanya001
Üdülj egy fillér nélkül a Balcsinál a gyerekeddel és
nézegesse csorgó nyállal, hogy a tehetősebbek gyermekei mi mindent
ehetnek, ihatnak !
miazero
@nyanya001: Ha olyan ökör hogy oda megy.
dubitus
Nem tudom, miért háborogtok!
.
Először a rokkantakat kötelezték arra. "önként" kérjék felülvizsgálatukat. (Önként, mert nem kötelező, de akkor elesik minden járandóságtól...!)
Kérték.
A visszaminősítések után arra hivatkoztak: hiszen azért kérte, mert javulást érzett állapotában, hál' Istennek jók voltak érzéseik, ám ezután nem jár annyi pénz, mit annak előtte!
.
Most felajánlják az közmunkásoknak: alhat ott, abban a szállodában ingyé', amiről nem is álmodott, hogy egyszer beteheti lábát!
Ha volt és még nem került zacibatangóra számítógépe és nyomtatója, no meg van pénze postabélyegre, (mert ez "félelektrónikus megoldás: le kell tölteni a jalantkazési lapot, de postán kell elküldeni!) jelentkezhet! Közben ne feledkezzen meg az internet-előfizetése megújításáról sem!
Ha mindez kigazdálkodható, gondolkozzék el, mennyibe is kerül az utiköltség a családnak.
Ha mindez stimmel, mehet aludni a család egy jónevű balatoni szállodába!
Azért kerülöm az "üdülés" szót, mert az üdülés kikapcsoódást is jelent.
Ugyan, mi a kikapcsolódás abban, ha a gyerek ugyanazt hallja, mint otthon, ha csokit, üdítőt vagy bármi mást kér: "nincs rá pénz!"? Nézheti a vizibicikliseket, de ő nem teheti. Nem kaphat egy nyomorul strandlabdát, mert egy heti játékra a nincsből annyit nem lehet költeni!
.
Ceterum censeo: véleményem szerint ez a felajánlás a kormány részéről nem emberséges, nagy stílű lehetőség biztosítása, hanem a(z sokszor önhibájukon kívül) elesettek minősíthetelen megalázása!
Lelketlen, nagyképű, a rosszabb anyagi helyzetben lévők megalázása!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.