Az Index információi szerint Papcsák Ferenc pénteken a képviselők előzetes értesítése nélkül, e-mailben megvonta Ferdinándy István XIV. kerületi alpolgármester hivatali jogköreit. Ferdinándy István az Index híre szerint azon hat Fidesz-KDNP-s képviselő közé tartozott, akik nem támogatták a zuglói polgármester előterjesztését, mely szerint az önkormányzat térítésmentesen vegye át a MÁV-tól és az államtól a BVSC-Zugló Szőnyi úti, mintegy hatmilliárd forintot érő telepét. A képviselők hiányolták az előzetes számításokat, hogy mennyibe kerülhet a jövőben a kerületnek a sporttelep működtetése. Papcsák ezt követően az Index szerint megvonta alpolgármestere jogköreit. A lap arról is ír, hogy nem mentes a konfliktusoktól a polgármester és a helyi Fidesz együttműködése.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
Fidess demokrácia.
Csodálkozunk egyáltalán még valamin?
Aki nem bólogat a fütyeszes nagycsótányoknak, az mehet a levesbe,csak egyszer valamelyik kipöckölt énekelni kezd, akkor lesz a bukovári.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tűzróka1939
Hoppá ! Ellent mersz mondani ! Na adok én neked !! Micsoda eljárás ez ? Erőből mint a vezír ökör . Jaj de soká lesz '14 :-o . Igaz a pógármesterek maradnak . Na de elvész a fejük :)
hallgatag
@scandináv: Hát nem vagy egyedül ezzel...
alfás
@Dr.luigilongo60: és mi értelme a rengeteg bukónak. megint előadják a szokásos látszat eljárást mindenki ellen,de rács mögött egy sincs. egy normális országban megvonják a mentelmi jogot. (bár,egy normális országban,erre nincs is szükség,hiszen mindenki talpig becsületes) és mehet a köztörvényesek közé.
hallgatag
@alfás: Igazad van...de arra még várni kel...(sajnos)
alfás
@hallgatag: persze,mert azzal egyik sem mer kampányolni,hogy megszüntetjük az amúgy is alkotmány ellenes mentelmi jogot. nem elszámoltatás kell,meg 18.-ik havi nyugdíj,mert azt csak az hiszi el,aki ma fogant.
tűzróka1939
@alfás: Pedig pont az kéne, hogy meg szűnjön nekik is a törvény alóli kibúvás . De ezek még a vétkest sem adják ki maguk közül . Zsiga gyereknek is elég volt egy magyarázat a pénz eredetére és máris minden rendben . Így könnyű lopni ha nem vonatkozik rájuk semmilyen törvény . Aljas gazemberek ezek .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.