Filmet készített az MSZP - a párt véleményét tükrözően - az ország állapotáról és az Orbán-kormány hároméves tevékenységéről. A Magyarország ma című alkotást vasárnap mutatták be újságíróknak az egyik budapesti moziban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@entero: Orbánék visel dolgairól Csendes Don méretű regényfolyamot lehetne írni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@Dr.luigilongo60: Az a baj, hogy ezektől az egzotikus gyümölcsöktől ég a gyomrom, nem bírom őket a savasságuk miatt. Szeretni ugyan szeretem őket, és még a nevüket is tudom, csak hát ez van, érzékeny a gyomrom, nem vesz be mindent, ha érted, mire célzok:-))
entero
@kengyefuto: Te már alapból is gagyi vagy, bubos!
entero
@Darthon1: Kivéve, ha te is hordasz:-))
Dr.luigilongo60
@entero: Én is ismerek egy egzotikus gyümölcsöt,valami halucinogén anyag lehet benne, mert aki egyszer megkóstolja, dollárjelek lesznek még a szemgolyója helyén is és utána csak a pénz érdekli.
Elveszti önkontrollját és kivetkőzik addigi énjéből.Állítólag nagyon édes de soha nem érik meg igazából.

Valami "kivagyiságnak" híják.
entero
@Dr.luigilongo60: Én is tudom, te milyen egzotikus gyümölcsöt ehettél, valami olyat, ami azt az érzetet kelti az emberben, hogy mindent jobban tud a másiknál, és csak neki lehet igazi.
Valami "pökhendiségnek" hívják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.