Filmet készített az MSZP - a párt véleményét tükrözően - az ország állapotáról és az Orbán-kormány hároméves tevékenységéről. A Magyarország ma című alkotást vasárnap mutatták be újságíróknak az egyik budapesti moziban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@entero: Orbánék visel dolgairól Csendes Don méretű regényfolyamot lehetne írni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szepwilly
Remek alkotas,negyedoraba az egesz tragyadombot amit csinaltak összefoglalni!
Le a kalappal!
tűzróka1939
@szepwilly: Nem elég kritikus . Nagyon puhára sikeredett . Paródia a fidesz provokáció mellett .
entero
Az csak jó, ha belefért negyed órába. Ha az mszp - ről készült volna egy ilyen film, akkor folytatásos regény is lehetett volna...:-))
silber13
@entero: Orbánék visel dolgairól Csendes Don méretű regényfolyamot lehetne írni.
jancsipapa
Az itt a fő baj ,hogy az MSZP-nek nincs (nem lenne ) semmi erkölcsi alapja egy ilyen filmet csinálni . Tipikusan az az eset , amikor a tolvaj tolvajt kiált .-Ez persze nem menti fel a FIDESZ-t .
szepwilly
@tűzróka1939: varjal,mert nemsokara jön a nagy durranas! meg par honap,aztan a fö tolvajokat büntetik!
szepwilly
@entero: latom Neked megartott a sok narancs,egyel almat abban is van vitamin!!!
csegala
@jancsipapa: Tévedésben vagy! Ezek mellett az Mszp ártatlan szűzlányok gyülekezete. A balosok sem voltak semmik, de amit a naracsbőrösök csinálnak, arra nincs megfelelő jelző.
entero
@szepwilly: Általában nem eszem csak banánt, de abból vagy 1 kilót minden nap. A narancs (mint gyümölcs!) marja a gyomrom, és az alma is.
csegala
@tűzróka1939: Szerintem is egy kicsit tökösebb kellett volna, jobban a torkuknak ugrani. Ezekkel nem szabad kesztyűs kézzel bánni.
szepwilly
@entero: na ne tudtad,hogy a banan a majmok "rantot-husa"...
Pisti271
@jancsipapa: ma, 17:34
A Tolvajok Ideje pl. Fidesz kampányfilm volt. Ez évek múlva derült ki.
Az mszp nyíltan és névvel vállalja a filmet. Melyikük erkölcsösebb?
Hellcat
Hát nem komálom a szocikat de azért értékelem hogy próbálkoznak...2010 előtti impotens propagandájukhoz képest ez legalább már valami.
Dr.luigilongo60
Így is elég lagymatag a cucik kampánya, mintha nem kaptak volna eleget a nyakukba a zemútnyócévbe.
Ezek nem tanulnak, erőszakos idióták ellen csak abban a stílusban szabad válaszolni, mert másból nem értenek.
aborisz
Na az kell még két nagy párt filmet rendezzenek egymásról! Ajánlom KOVIT vagy a kereszt apa rendezőjét!!
miazavalami
@aborisz: Az felnőtt film lenne! Mi van az ifjúság nevelésével? :-)))
aborisz
Akkor lehetne ali baba és a negyven rabló parlamenti változata!!
adrenalink
El lehetne készíteni a Barátok közt fidesz módra c. szappanyoperát! Lenne bőven téma, betartana a sorozat a választásokig...
rokker33
Szomorú de sajnos igaz!A Fidesz és Orbán tette tönkre Magyarországot és nem lehet már az elmúlt nyolc évre fogni!3 éve vannak hatalmon 3 év alatt annyi kárt tettek mint az Mszp 8 év alatt!Túl nagy hatalmat kaptak amivel nagyon visszaélnek és az igaz hogy Orbán már elvesztette a józan ítélőképességét már rég le kellett volna váltani mert egy ország kormányzására teljesen alkalmatlan csak sajnos senki sincs a párton belül aki ezt kezdeményezni merné mert tudja hogy akkor a Fidesznek is vége és a busás fizetésének is!!!
senkifia68
Hát, fiúk, lányok!
Ha nektek ez a film és ez a dokumentum érték, akkor bőven van mit sajnálni rajtatok!
Ennyi ferdítést, ennyi hazugságot, ennyi körmönfont alattomosságot még az a szarházi Kubatov sem képes összelistázni!
MSZP!!! Nem csalódtam benned!!! Illetve csalódtam, de az már jó régen volt!!!
Esetleg arról is lehetne filmet készíteni, hogy a párton belül kit vontak felelősségre a több mint egy millió szavazó elvesztéséért, a több mint 1 milliárd Forint állami párttámogatás elbukásáért, a több ezer MSZP-s munkahely elvesztéséért! És az elqúrt NYÓCÉVÉRT???

Mert ilyen NEM VOLT!!! Ezt a szart ugyanis azok rendelték meg akik bármi áron megpróbálják elfedni felelősségüket az ország mai állapotáért!!!
Mesterházy, Kovács, Lendvai, Szekeres, Veres, Hiller... van még!
orogordog
@senkifia68: Gyurcsány Bajnai plakátot ki rendelte. Gondolkozz, mielőtt valamit elkezdesz védeni.
kukac50
Orbán kezdte a Bajnai - Gyurcsány képével a buszokon a kampányt.
Az MSZP kicsi ízelítőt adott az Orbán miniszterelnök és matolcsy ámokfutásáról.
A Tv közvetítette ,hogy vannak Emberek akik elégedettek,és mint a béke menetesek is.
Ezeknek kívánom,hogy egyék a Fidesz közeliek kezébe levő vágóhidak termékeit.
Ami készül döglött ló húsból,külföldről behozott állati melléktermékből,ellenőrzések nélkül.
Azok az emberek nem érdemelnek egészséges friss élelmiszert.
Támogassátok a Fideszt. Egyétek a gennycsomóból készült párizsit.
entero
@szepwilly: A banán nagyon finom, és tele van magnéziummal, ami serkenti az agyműködést, jót tesz az izmoknak. Különösen ajánlom neked, már ha van mit serkentenie.
világlátó
Amíg csak a negatív reklám működik mindkét oldalról, a jobb , de főleg a tőkeerősebb fog győzni. Ez pedig nem az Mszp. A parlamentben az MSzMP. jogutódjaként , a bűnök továbbvivőiként bélyegezték meg a mai Mszp.-t. Gátlástalanul megtették. Többen vannak.Az Mszp. sem ott, sem sehol nem képes megfelelő választ adni. Sem a parlamentben, sem a társadalom legszélesebb körei előtt, sem Tv. vagy rádió műsorokban. A csak negatív reklámokkal, azt is lélektelenül, én messze nem tartom elegendőnek. A nyolcév sajnos tagadhatatlanul egy nagyon gyenge időszaka volt a baloldali kormánynak. Szalai Berzeviczi is úgy találta, az Mszp.- Szdsz. kormány eladósította, a Fidesz kormány pedig további mélységekbe vitte az országot.Itt a politikai propaganda számára a " szűk keresztmetszet " Itt lehet keresni valamit, ha a társadalom legszélesebb köreit akarja az Mszp. megszólítani. Elismerni azt amit kell, rámutatni hogy mit miért, de tudatni a társadalommal, hogy tanúltak a nyolc év tapasztalataiból, akkor sok minden ismeretlen, váratlan jelenség lépett az élet színpadára és nem csak nálunk, hanem egész Európában.Mára felzárkóztak a feladatokhoz és tudják mit lehet és kell tenni. De ezt fel is kell vázolni, méghozzá a városok és a falvak népéhez mérve ezeket, közérthető módon.Nem az IMF.-ről, a fiskális monetáris politika unortodox módozatának helytelenségéről és a már helyrehozhatatlan " tegnapi " problémákról, hanem a holnapról kell beszélni. Láttatni kell a falvak elnéptelenedésének okait de a helyreállítás útját is. Láttatni kell a monokultúrás mezőgazdaság ártalmas hatásait, de meg kell mondani, miképpen lehet a korabeli háztáji gazdaság és a 100 - 300 hektáros családi gazdaságok létrehozásának, elindulásukat segítő intézkedések módját is. Láttatni kell a vállalkozások terheit, de láttatni kell a tehermentesítés módját és forrását is. Láttatni kell az adósságot, de meg kell mondani mit, mennyit, mikor, miből lehet és kell elvenni ahhoz, hogy egyáltalán megmaradhassunk. Ezzel lehet és kell...
szepwilly
@entero ez bizony egy nagyon gyenge böffentes volt!hogy aldjon meg a fideSS istene!
keresztapa
@világlátó: Gondolod,hogy ezt fel tudja fogni, bár mely oldal, hogy nem mutogatni kell az elkövetett hibáikra, hanem felelőst megnevezni, felelősségre vonni- ha van törvény amibe még bíznak, vagy legalább is lehet bízni a választóknak. Mindaddig még ez a mutogatás felelősség nélkül folyamatosan elmismásolható addig ebben az országban felemelkedés, kilábalás, csak remény marad, ami nem következik be.
mekkelek
Hát ez valószínű kevesebbe került mint a fidesz-cöf-birkamenet Bajnaitól való félelmükben indított plakátosdija az adófizetők pénzén. A videóban levő csúsztatások mértéke még köszönő viszonyban sincs a kormány önfényező propagandájában levőkhöz képest úgyhogy van még mit tanulnia az MSZP-nek.
kacsa0707
A Lev Nyikolajevics Tolsztoj: Háború és béke regénye novellává törpül el az MSZP rémtetteinek filmtörténetéhez képest.
Persze ezzel nem akarom kisebbíteni a többi népnyúzó párt ténykedését de gonoszságban, népnyomorításban hazugságban messze kimagaslóan az MSZMP utódpártja az MSZP vezet
adsl70
www.youtube.com/watch?v=FgScDXYoQLE ha már a francia valaki ezt mondja ez nem lehet a narancsvitezekben beszélni hogy ez a ki ott beszél MSZP tag vagy szimpatizáns.
D-Zsiga
@entero: Neked tellik mindenap egy kiló banánra??Hát nem csoda,hogy csókolgatod a narancsos bácsit :))
entero
@D-Zsiga: Többet nem bírok megenni. Próbáltam már, de nem ment. Inkább este a jó emésztés végett leöblítem egy jó pohár 6 puttonyos Tokaji aszúval. A legnagyobb gyerekem megáll fél kilónál, a két kisebbik még kevesebbel is beéri, a két kis 4 éves pedig még nem igazán díjazza. Viszont nem igazán értem az összefüggésedet, mivel amióta csak felnőtt ember vagyok, így csinálom. Annak meg van már vagy 35 éve...:-))
entero
@szepwilly: Pedig ha ennyi banán után a valóságban is hallanád...:-))
kengyefuto
@D-Zsiga: Tele is fingja rendesen tőle a palotáját!Oszt akkor még utána a tokaji.
Banán után egy tokaji,enteroból lesz a gagyi!
kengyefuto
@kacsa0707: Te aztán nagyon tudod! Tevékenyen támogattad!
kengyefuto
@rokker33: Az "eeemúúút nyóóóc évbőőő,3 a fideszé!
kengyefuto
@senkifia68: De jött a "Haza" és még jobban elkúrt mindent! Nem ezt akartad 2010-ben? Akkor most szoppantyú ezerrel!
kengyefuto
@szepwilly: Könyörtelenül fogy a fidesz ideje! És a választói is fogynak,fogyatkoznak.Ez így van rendjén.
Dr.luigilongo60
@entero: Hu bakker, csak ilyen szar 6 puttonyosra telik?
Én már a 100 puttonyosat is unom, a banánról nem is beszélve.
Kizárólag nagyon extra egzotikus gyümölcsöket eszek, a nevüket se tudom de nagyon drágák hála Istennek.:-))))
outsider
@Dr.luigilongo60: "de nagyon drágák hála Istennek." :D
kukac50
Saját fegyverével támadták meg a Fideszt. Ez nem semmi.
Pisti271
@kukac50: Ráadásul még a film reklámozásához is hozzájárultak. :-)
miazavalami
Ha a fidesz és az mszp kivonulna megszűnne a légszennyezettség!
mariaberta
Végre, felébredtek csipke rózsika álmukból
Darthon1
A banán nagyon jót tesz a szemnek.
Senki sem látott még szemüveges majmot. :-))
miazavalami
Orbánt az mszp juttatta oda ahol most van, Ha az elmúlt nyóc év nem lett volna olyan kiábrándító Orbán ma sehol se lenne!
Pisti271
@miazavalami: ma, 20:34
Az elmútnyócév azért kétszer négy volt. Ha az elsőnégy olyan borzasztó lett volna,
akkor nyilván nem lett volna második. A második négyben pedig volt egy csipetnyi
válság is, ami rásegített az mszp bukására. Nincs is probléma, Orbán nyert.
A választásra jogosultak egyharmadának akaratából kétharmaddal. Sajnos nem azt érezzük, hogy kormányzása az ország, inkább csak a Fidesz érdekét szolgálja.
miazavalami
@Pisti271: Én már nem bízom bennük. Orbánban sose bíztam, most Bajnait figyelem...
marlin
@Darthon1: Narancs szemüveges majmot itt is láthatsz néhányat!!
Elolvastam a hsz-eket, az jött le (megint), hogy mantrázza a majom azt a lökött dumát, amit az agitprop osztály küldözget a pártidiótáknak, de azt a videót "amihez hozzászólt" még nem látta!!
entero
@Dr.luigilongo60: Az a baj, hogy ezektől az egzotikus gyümölcsöktől ég a gyomrom, nem bírom őket a savasságuk miatt. Szeretni ugyan szeretem őket, és még a nevüket is tudom, csak hát ez van, érzékeny a gyomrom, nem vesz be mindent, ha érted, mire célzok:-))
entero
@kengyefuto: Te már alapból is gagyi vagy, bubos!
entero
@Darthon1: Kivéve, ha te is hordasz:-))
Dr.luigilongo60
@entero: Én is ismerek egy egzotikus gyümölcsöt,valami halucinogén anyag lehet benne, mert aki egyszer megkóstolja, dollárjelek lesznek még a szemgolyója helyén is és utána csak a pénz érdekli.
Elveszti önkontrollját és kivetkőzik addigi énjéből.Állítólag nagyon édes de soha nem érik meg igazából.

Valami "kivagyiságnak" híják.
entero
@Dr.luigilongo60: Én is tudom, te milyen egzotikus gyümölcsöt ehettél, valami olyat, ami azt az érzetet kelti az emberben, hogy mindent jobban tud a másiknál, és csak neki lehet igazi.
Valami "pökhendiségnek" hívják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.