Orbán Viktornak mennie kell, a Fidesznek pedig vele bukni. Ezzel zárul az a húszperces kisfilm, amelyet vasárnap óta az MSZP honlapján, illetve a YouTube-on is megnézhetnek az érdeklődők. A rendhagyó alkotás a szocialisták szerint nem a tündérmesék világába kalauzol.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Patrióta1
Megható és igaz ez a kisfilm. Csak az a gond, hogy ez akár róluk is szólhatna, mert nekik pont annyi szerepük van abban, hogy szarban vagyunk, mint a fidesznek. Mind a kettő egy nagy rakás sz.r!
világlátó
Rendszerváltásunk előkészítetlensége, az átadók és az átvevők kölcsönös bizalmatlansága, mindkét fél félelme a másiktól,a közeli és a távolabbi jövőkép teljes bizonytalansága csak a fidesz számára nem volt probláma. Semmi veszítenivalójuk nem volt.Sem egzisztenciális, sem érzelmi kötődés, sem bármi elkötelezettség bármi korábbi iránt, nem jellemezte feltünésüket, gondolkodásukat, terveiket. Csak egyet láttak, kihasználva a zavart, a tétovázást, a bizonytalanságot és a kezdeti jogi, törvényi háttér hiányát, az élre törni, fedezetet szerezni, tömegbázist kiépíteni, és ha kell 90 fokos fordulatokkal előbb mint utóbb megszerezni a parlamenti többséget, az ország vezetését.
A politikát majd menet közben igazítjuk, erőnkhöz, lehetőségeinkhez képest. Ez lett belőle. Ez a fideszről a kissé sommás véleményem.Az Mszp.- ről a következő kommentben.
Silver
www.keptelenseg.hu/keptelenseg/a-matrix-alkotoinak-uzenete-celba-er-vajon-hatalmas-pofon-az-utcan-szembesulni-ezzel-70859
(feliratos)
Nekem valahogy ez a kisfilm jobban tetszik.Csak 8perc,és talán igaz is.Még LézerJani mondata is megtalálható benne aki nem dolgozik értéktelen ember. :(
világlátó
Az Mszp. filmje, a maga műfajában jó !! Természetesen sokakban ellenérzéseket vált ki.Egyesek úgy érzik a film leleplező. Igen, az ! Mások kényszerű lojalitásból örültek volna, ha nem lennének akár csak néhány másodpercig is a filmen.Minden bizonnyal a fidesz is tud ilyen filmet készíteni, / sőt már készül is / ahol várakozásom szerint szörnyű dolgokat látunk majd.A mérkőzés sok sok hosszabitással zajlik majd.Mi meg mozizunk és eközben az élet úgy zajlik majd, ahogy eddig és ahogy akar.ajd a jó idő kitűnő termést eredményez a mezőgazdaságban, hallani. Ha megnézzük a KSH.adatokat a GDP. -ben mekkora eredménnyel járul hozzá az agrárium, könnyű lesz megállapítani, ez kevés lesz.
A film minden részlete valós, nem a képzelet szüleménye. Sőt visszafogott, mondhatnám igen mértéktartó és udvarias. Propaganda film, nem művészi film. Sajnos ez nem lesz elég, sőt pillanatnyilag többet árt mint használ. Talán még tudatosabb, még szakmaibb, még tervezettebb munkát kellene végezni a kampányembereknek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.