Február végén jelent meg a hír a város önkormányzatának internetes oldalán, hogy Soprontól 11,5 milliárd forint adósságot vállalt át az állam. Most hivatalosan is megköszönik. A dokumentumban az áll: „Sopron polgárainak nevében köszönjük Orbán Viktor Miniszterelnök Úr Kormányának és a helyi politikusoknak segítő támogatását az adósság átvállalásában. Megkülönböztetett köszönetünket fejezzük ki Orbán Viktor Miniszterelnök úrnak, Varga Mihály, Dr. Matolcsy György, Dr. Pintér Sándor miniszter uraknak, Dr. Lázár János, Dr. Naszvadi György, Tállai András államtitkár uraknak, Dr. Molnár Ágnes miniszterelnöki megbízott asszonynak, Firtl Mátyás Sopron és környéke országgyűlési képviselő és Ivanics Ferenc országgyűlési képviselő uraknak”.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
S.ggnyalás felsőfokon. Díszoklevél azért, mert kifizeti a mi adónkból amit a vazallusai elszabtak... és még el is hiszi, hogy jót tett.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lajospapa
Hogy a lovasszobor elmaradt azt azért sajnálom!
Naki
nekem nincs 100-ad része sem, azt nem fizeti ki Orbánka??
talánegyszer
Hihetetlen!!Még Rákosi sem kapott ilyen levelet,Kádár meg biztos,hogy nem.Őrület!!Hol vagy magyar gerinc??!
samuel
Kedveseim.
Most a harmadik diktatúrában több a seggnyaló mint bármikor.A lakosság fizeti meg a VITYA jótékonykodását.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.