"Elmútnyócév, Ron Werber, gyűlöletkampány" - kommentálta Szanyi Tibor nősülésének hírét gépiesen a Fidesz szóvivője, Selmeczi Gabriella. A Fidesz később közleményt adott ki, amelyben felszólította az MSZP-t, hogy nézzen magába és kérjen bocsánatot, amiért Szanyi leendő felesége 30 évvel fiatalabb a baloldali politikusnál, és augusztusra várják közös gyermeküket.

Forrás: maria.blog.hu
Feltöltő: mariabloghu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

világlátó
Hát ez már mindennek a teteje. ..nézzen magába és kérjen bocsánatot... Elképesztő.
/ ahelyett hogy sok boldogságot kívánt volna.Lehet éppen azt érte volna el, amit így most nem sikerült./ Szánalmas és nevetséges, de bizonyára a sok kicsi sokra megy. Szanyi " nagyvad " tehát üsd, vágd, ahol éred.
GeoCravker
Orbánnak ennyire savanyú a szölő? Vagy Selmeczi kartársnőnek?
GeoCravker
Miközben azért érdemes talán rákeresni. Ugyanis a google nem látszik tudni a selmeczi-nyilatkozatról. Szóval: Forrás vajon mi?
keresztapa
A szerelem vak, még tart addig lát, a sötétség elmúlásával, világosodásnál döbbenet, utána
elmúlása annak, amit boldogságnak említ a szerelmes.
A Tündik bündije
Mindenkinek joga van hülyének lenni, de orbánék már túlzottan is visszaélnek vele... vagy az a baja, hogy Szanyi llendő felesége 30 évvel fiatalabb, neki meg csak Lévai jut, desszertnek meg a kiflicsücsök-szájú?
dr. prédikátor
És ennek a mocskos fütyesznek mi köze hozzá?? Amikor a kiafaszom tompika dugta a titkárnőjét az íróasztalon , miért nem pofáztak???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.