Összesen ötmillió forint bírságot szabott az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) a nemdohányzók védelmében indított, a napokban zárult kéthetes akciója során.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eva1950
Cigizők ??? Tesznek rá, hol lehet, hol nem lehet rágyújtani, tessenek a Bosnyák tér, Nagy L. sarkán lévő buszmegállóba buszt várni, one szívják, most is csak nekem kell a várakozó padról felállnom, arrébb menni, mert t a h ó k á i m ott a képembe fujja a füstöt. De még ocsmányabb a helyzet a Tököly u. sarkán a buszmegállóban, azon az oldalon, ahol az 1-es villamoshoz kell menni. Nem is olyan régen még a kezemhez is ért az égő cigarettája a paraszt még arra sem figyel, hogy tartsa a cigit, aki nem hiszi, járjon utána, s ebben a legszomorúbb, hogy ezek mind fiatalok, a múltkor esett az eső, szépen kértem, hogy ne szívja az orrunk közelében a cigit, ne füstöljön ránk, mocskos hangon elküldött, ha nem tetszik menjek a k...a-ba. Na, szóval lenne még epizód, de ki kíváncsi rá. Én tiszteletben tartom, tudom aki dohányos, neki is rossz, de ők a legönzőbb emberek, akikkel valaha találkoztam, ők viszont nem tartanak tiszteletbe bennünket, sok a szemét, lazán szétdobálnak mindenfélét, hiába ott a szemetes, de már nem merek szólni, mert az lesz a vége, hogy megütnek, ez a fajta ember elég agresszív, azért akinek nem inge, ne vegye magára, a világért sem bántanék meg senkit, aki nem tartozik ebbe a kategóriába, meg még a kedvencem, ha tüsszent, one zsepi, tele szájjal köhög, a váladékot meg a kapaszkodóra keni, taknya-nyála egyben, zsebkendő használata nem ismeretes, ezt is táblára kitehetnék, meg mikor babával, kisgyermekkel felszállnak, minden fiatal telefonál, kinéz az ablakon, ha 20-an ülnek fiatalok, egyik sem áll fel átadni a helyet, inkább mi az idősebbek adjuk át, hiába az okos telefonban ezek az erkölcsök és etikák nem lettek installálva, elképesztő, ott esznek, isznak a villamoson, buszon, aztán a földre dobja a papírt, büdös hagyma szag van, hát kérem nem csak a cigizéssel van itt a baj, én is voltam fiatal, de nagyon szégyen érzés fogna el, ha ilyen lettem volna, hajrá, mindenki másképp csinálja ...ahogy a nóta mondja
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
@rézfánfütyülős: Attól még lehet , hogy Te nem is dohányzol ?
rézfánfütyülős
@ila51: Rászoktam, meguntam (30 egynéhány év után, $$$) leraktam.
Utálom azokat akiknek halovány lila gőzük sincs az addiktológiáról de kötik az ebet a karóhoz.
Az állam kötelessége lett volna megakadályozni a dohány gyártását, az emberek rászokását.
Diktatórikus módon korlátozzák egyes emberek jogait, miközben a tömött buszon vidáman fingalózhat a nem dohányos.
Elveszett a tolerancia belőlünk!
sonderkommando
@rézfánfütyülős: És mit gondolsz, komám ez engem mennyire érdekel???
rézfánfütyülős
Úgy látom az IQ negatívok előkergültek :(
sonderkommando
@rézfánfütyülős: Egyéb márványba vésendő bölcsesség?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.