Még a párt ismert politikusai közül is többen keményen kritizálták az MSZP új videóját, ami az alkotók szándékai szerint az ország valós állapotát mutatja be Orbán Viktor sikerpropagandájához képest. Többen szóvá tették, hogy a korán indított negatív kampány visszaüthet a párt támogatottságára.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

alfás
mi már húsz éve szidjuk azt a kurva anyátokat! mi van,nem hallatszik be?
vukkocska
Hosszú idő óta közpénzből plakátol a fidesz és egyre gusztustalanabbul, amikor 48 %-os adóról beszél, amikor a családipótlék megkurtításáról,és hasonló dolgokról árasztják el a közutakat, köztereket, villamosokat, buszokat. Ez természetesen helyes, és az igazságot tartalmazza. Amikor 4 millió elszegényedett emberről, éhező gyermekekről állástalan, reményt vesztett emberekről szól egy film, az felháborító. Aki érzi a bőrén a fidesz 2 és fél éves tevékenységén, tetszik neki a film. Aki élvezi az egykulcsos adó előnyeit fújol. Szerzői jogokat szerintem meg azzal nem sértettek, hogy már megjelent, és a nyilvánosság előtt bemutatott eseményeket egy-egy filmkockában, vagy pár másodperces jelenetben mutatja be. Nem véletlen, hogy az RTL Klub is csak rosszallását fejezte ki, és nem perrel fenyegetett. De ezt majd a jogászok eldöntik, ha odáig eljutnak.
kukac50
A Fidesz kezdte a képes megjelenítést.
Vessen magára,a mai napig még az MSZP-re hivatkoznak!
A Bányász 10 hónapja nem kap semmi pénzt ez is az MSZP hibája mondták a Fideszesek.
3 éve kormányon vannak de még mindig a szocikra mutogatnak.
Orbán is szoci talpnyaló vélt csak már elfelejtette.
kamazuka
Kampány szlogenben nagy vagyok.
,,soha többé em sz pé"
Bástya Elvtárs
A "korán" egy dolog!!!

A negatív az a baj!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.