Értesüléseink szerint április második felében alakul meg a Bokros Lajos nevével fémjelzett szabadelvű-konzervatív párt. Úgy tudjuk: az európai parlamenti képviselő, volt pénzügyminiszter Bokros mellett Kajdi József, az Antall-kormány közigazgatási államtitkára, Pusztai Erzsébet, volt MDF-es majd néppárti képviselőnő, az Antall- és az első Orbán-kormány politikai államtitkára, mindketten a Szabadság és Reform Intézet – ennek kuratóriumi elnöke Bokros – kuratóriumi tagjai és Török László, a CIB Bank 2005 és 2009 közötti vezérigazgatója lesz az új párt kemény magja.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bagira
Sosem bíztam azokban az emberekben akik minden pártot végig seggeltek. Úgy váltogatják a nézeteiket, mint más a gatyáját.
dzurinda
@bagira: Bokros csak pártot váltott, nézetet soha, mindig a kicsi, hatékony állam, alacsony állami kiadások és a költségvetés egyensúlyban tartása volt a szeme előtt.
a Pepita
@dzurinda:Nem független. Ezzel az 52%-l is, amit állítólag újraosztanak, áll a gazdaság, éheznek a gyerekek, vegetálnak az öregek...
bagira
@dzurinda: Legyen igazad. Én ugyan nem vagyok jobboldali, de tudok olyan európai jobboldali pártot, akik képesek a másik féllel szimpatikus módon együtt működni, szigorúan a választóik érdekeit szem előtt tartva. Erre nálunk is nagy szükség lenne, hiszen a polgárok sem gondolkodnak egyféleképpen, de lehet közös a végcél.
töky
Ha Bokros pártot alapít, akkor egy iksz a részemről a szavazólapra. Nem a politikai irány tetszik, mert azt nem ismerem és nem is érdekel. Az sem érdekel, hogy melyik zsivány akar mellé dörgölőzni ( mert lesznek ilyenek tömkelegével, az biztos ) A gazdaságról alkotott véleménye és felkészültsége azonban mindíg érdekelt és tetszett. Egyszer már a Horn kormány alatt is rendbe hozta a szakadék szélén álló gazdaságot. Az eredményét a FIDESZ 1998-tól rendesen leanulálta. Ő kiállt az intézkedései mellett a hőbörgő diákok elé is anno egy az egyben és belement a nyílt vitába. Hol lehet ezt ma elvárni ettől a kis barna pöcstől. Lassan már csak a fürdőszobában mer papír nélkül beszélni, vagy a klotyón tud anélkül nyögdécselni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.