A délelőtti órákban a Fidesz székházához mentek tüntetni azok, akiknek nem tetszik a gránitszilárdságú zsírkő. Az első hírek kissé felemásak voltak a behatolás mértékéről, és a létszámról, de az nagyjából egyértelműen megállapítható, hogy a kerítésen átmászó fellépés igazán nem illő dolog. Annál már csak az lett volna illetlenebb, ha az orbáni kordonbontásnak emléket állítva szétszerelik a kerítést. Miközben persze erősen kérdéses az, hogy mit lehet elérni egy ilyen tiltakozó akcióval.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Érdekes, hogy most mindenki mennyire törvénytisztelő lett. A kordonbontáskor, vagy amikor Demszkyt , Gyurcsányt dobálták tojással, hazaárulóztak, mintha megengedőbb lett volna a sajtó is...
GeoCravker
A kordonbontás minősítésekor a bíróság is megengedőbb volt. egyébként nememlékszem, hogy minden sajtó örvendezett volna a tojásdobáláskor. @coyote3:
bakegya
Cukormázas tündérke a placcon bájologva kínálja magát,de senkinek nincs gusztusa rá!.
A 27%-os áfafacsarók kivételével.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.