Semmi esély sincs, hogy visszavonjuk az alaptörvény-módosítást, nincsenek emellett érvek, a Lendvay utcai székházfoglalás például jogellenes – ezt Gulyás Gergely mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A Fidesz frakcióvezető-helyettese arra szólította fel a többi pártot, hogy ők is ítéljék el a jogellenes székházfoglalást. A politikus szerint a jogellenes tiltakozás lehetetlenné teszi az érdemi párbeszédet és vitát. Ha az emberek megkeresték volna a Fideszt, és elmondták volna, hogy milyen aggályaik vannak az alaptörvény módosításával kapcsolatban, szívesen válaszoltunk volna a felvetéseikre - magyarázta.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
"Ha az emberek megkeresték volna a Fideszt, és elmondták volna, hogy milyen aggályaik vannak az alaptörvény módosításával kapcsolatban, szívesen válaszoltunk volna a felvetéseikre."

Fura, a hátsó ajtón szöktetett operettprimadonna alkotmányszétcseszése óta először hallom ezt. Kezdünk félni Gergőke?
Hellcat
Mondjuk az hogy a felét visszadobta az alkotmánybíróság az nem ellene szóló érv?
Gyuri Géderről
Nem is kell, hogy vissza vonjanak bármit is. Hamarosan el lesznek zavarva a francba, és az után, egy, a nép által - népszavazással- szentesített igazi alkotmánya lesz az országnak.
A Tündik bündije
Persze hogy nincs esélye. Amikben eddig a nagyvezír bárhol engedett, azok igazából mind súlytalan, érdektelen dolgok voltak, hiszen mindenhol az ő emberei állnak amúgy is, úgyhogy minden akarata előbb vagy utóbb érvényesül. Ha majd bekeményítenek - Barosso már megcsörgette - akkor zorbánc tudni fogja, hogy számára a döntő ütközet közeleg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.