Így utólag végiggondolva nagyon sok hibát elkövettem: Láttam, hogy tele van a bútoráruház, tudtam, hogy a raktár is színültig van, és mégis elhittem, hogy rendelnek új árut. És még előleget is adtam. Nem vettem észre, hogy az idő múlásával nemhogy erősödik a pozícióm, hanem egyre gyengült, és teljesen kiszolgáltatottá váltam a főnökasszonynak. A ,,vevő a király” helyett igazából szolga lettem, és teljesen alkalmazkodnom kellett hozzájuk. A főnökasszony abszolút uralkodó pozícióba került.

Feltöltő: Canada
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Canada
abszolút igaz történet, csak a cégnevet változtattam meg
ila51
A Remizzel jártunk így , csak nekünk Lengyel országból mászott ide a szekrénysor , azt a kicsi esztétikai hibát már " észre sem vettük "
hallgatag
Az elsö kifogás után az " uralkodo" fönökasszonyt és az üzletet feljelentettem volna a fogyasztóvédelmi Hatóságnál...Szerzödésszegés miatt !!!
Egyébként ah ilyen helyi " kft-k" a legveszélyesebbek...
Ilyen komód az IKEA áruházakban ezerszámra van raktáron, azonnal megvásárolható...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.