Ma ő a legmagasabb politikai posztot betöltő nő Magyarországon, a miniszterek közt az egyetlen hölgy, mégis róla tudnak az emberek a legkevesebbet a kormánytagok közül.

Azt sem lehet tudni, mi a lánykori neve. 2011-es kinevezése óta az a kép alakult ki Németh Lászlóné fejlesztési miniszterről, hogy nem igazán kenyere a sajtószereplés. A Blikk most áttörte a gátat.

Elárulta például: férje leginkább azzal tudja levenni a lábáról, hogy szükség esetén kitűnően viszi a háztartást helyette.

- Jeles alkalmakkor vacsorával vár, amit zseniálisan tud időzíteni. Ám a leghálásabb akkor vagyok, amikor megtisztítja a szemüvegemet - nyilatkozta a Blikknek a politikus, aki a legnehezebben viszont a rendszeretetet viseli el a férjétől, ebben ugyanis még őt is felülmúlja. Meg néha a zsörtölődését, de azt direkt elereszti a füle mellett. 

További érdekességek a Blikk cikkében >>>

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

darwin
Reggel 5 óra óta fenn van a cikk és még a kutya se szólt hozzá.Senki nem csapott le rá,hogy csak hetente egyszer jut el a fodrászhoz és a férje rendmániás?
Pedig engem érdekelne,hogyan lehet valakiből érettségivel miniszter.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kengyefuto
@QQCSI: Nekem okozott némi székrekedést,de ezen bajomon a szerveres tóni,mindig készséggel segíteni szokott!!Elég,ha csak megpillantom az egér képét valahol,és futólépés indulj!! a klotyóra!
kengyefuto
@QQCSI: Erre kakas erre tyúk,erre van a közép út!! Szóval én aszondom,hogy transzvesztita a "drága"!
nemkati
@Kutyafüle: "melyik nőt érdekelné egy pl. izraeli-palesztin háború?"
Tegnap az ATV-n Havas műsorában volt Seres Mária mátraverebélyi civil - nem politikus - polgármester :))
Ő pl. Venezuelában választási megfigyelőként járt nem tudni mikor a Hugo Chávez 4 megválasztása közül melyiken. De, vannak más nők is, akiket érdekel a külpolitika. :)
Kutyafüle
@nemkati: hát persze, kivételek mindíg akadnak:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.