A csütörtöki Fidesz-székház előtti HaHa vs. Békemenet deathmatchen járt száguldó riporterünk, aki leragadt a békemenetes néniknél, és arról faggatta őket, miért szeretik Orbán Viktort. A minden mozzanatában hibátlan videót a kellemes aláfestő zene mellett már csak a...

Feltöltő: soljanka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Egy Rejtő-idézettel élve:

"Ott volt a büszke törzs színe-java harci díszben. Elnézve őket, ez a törzsfőnök a világ legsatnyább alattvalóival rendelkezett."
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
soljanka
Könnyesre röhögtem- sírtam magam :)
soljanka
"megvédem a házadat Viktor"
"elfoglalják az egyházát"
soljanka
"azért nem tud mostan a Viktor idejönni, mert most hozza helyre, amit Gyurcsány elrobtott, ezek meg kihasználják ezt és idejönnek"
Mobil123
Na jó Én nem bírtam megnézni. A sötétséget nem bíííírom!!!
soljanka
@Mobil123: azért idéztem ide egy-két gyöngyszemet :)
Mobil123
@soljanka: Utánna olvastam, az gondoltam megnézem de...Jajaj Anyám!!! Nem bírtam:-))) Az "egyházát":-)) Még a végén kiderűl, hogy katolikus pap a vezír:-)))
hallgatag
@Mobil123: Hát én is csak félig néztem meg ezt a szerencsétlen fogatlan öregasszony betanitott szövegét...annyira izgatottan nyalt, hogy még a müfogsorát is elfelejtette betenni...biztos kapott egy kis házisüteményt a sleim-gabikától...mert 50-ben született és kevés a nyugdija...gondolom !!!Jó kutyus, ül !!!
miazavalami
A Csaucseszku rész az valami fergeteges! :-))) Aki ilyen hüjjjjje le kellene százalékolni!
soljanka
Nem saját, de egyetértek:
"Azért az csak jelent valamit, hogy a Viktor mellett már csak a nagyon hülyék állnak ki... :D"

( egy komment a video alatt)
hallgatag
Milyen ostromról beszélnek ezek ???
Összekeverték a saját összeesküvésüket a 2006-os ostrommal...
A Tündik bündije
Na de hát elfoglalták az egyházát... ezt egy hívő sem tűrheti.
hallgatag
@miazavalami: már rég agyilag rokkant...
hallgatag
@Pálinkafőző Rézüst: Hogy birtad végignézni ezt a szerencsétlent ???
Nekem a könnyeim folytak a röhögéstöl, amikor az amerikai elnököt átverik, de egy ilyen kicsi alacsony elnök...
hallgatag
@Pálinkafőző Rézüst: Elöször azt hittem, hogy kandi-kamera...
A Tündik bündije
Egy Rejtő-idézettel élve:

"Ott volt a büszke törzs színe-java harci díszben. Elnézve őket, ez a törzsfőnök a világ legsatnyább alattvalóival rendelkezett."
Pálinkafőző Rézüst
@hallgatag: Tudod, ahogy a vezír mondta: Új Magyarország! A Kárpát-medence siralom völgy lett...
miazavalami
@hallgatag: De szólás szabadság van! A hülyéknek! Minket pedig moderálnak. Ki érti ezt?
hallgatag
@miazavalami: Majd ha mi is azt irjuk, amit engedélyeznek,
nem leszünk moderálva...de addig !!!
miazavalami
@Pálinkafőző Rézüst: Új Magyarország! Aha. Kisebbségi hatalommal!
miazavalami
@hallgatag: Én sose azt írom! Már kezdek félni. A kertek alján közlekedem lapos kúszásban nehogy a TEK - esek észrevegyenek... :-) Röhej amit ez a nő csinál. Egyszer már kérdeztem itt valakit. : Te Orbán képe előtt mondod az esti miatyánkot? Na ez a "hölgy" is!
Dr.luigilongo60
Hát ezen besírtam, a tepsiképű szemüveges hölgyike, fog nélkül 80 -as IQ-val a legjobb.
Orbán kommandója, ezeket akarja ráuszítani a diákokra?
Szánalmas csürhe.
hallgatag
@Dr.luigilongo60: Az épületben már volt önkéntes ( börtöntöltelék) házörzö kutyus...
soljanka
@hallgatag: és az épületben Fóbiás Kósa elmondásával ellentétben más történt:
"A demonstrálók többségével sikerült beszélnie. Kis színes élménybeszámoló.

Miközben azt mindenki láthatta, mi történt kint, keveset tudunk egyelőre arról, ami bent történt. Arról, hogy a Fidesz alkalmazottai –nem a nagy darab fradista verőlegények, ők csak "végezték a dolgukat" – miként bántak a tüntetőkkel. Arról, hogy a tüntetők közül volt, akinek a haját húzták, volt, akinek percekig csavarták ki a kezét. Arról, hogy az egyik alkalmazott percekig vakuzott az egyik tüntető szemébe közelről. Arról, hogy volt akinek a fejét ütötték, hogy miért nem tanul inkább, vagy csak szimplán ütötték és rúgták őket, vagy megkérdezték, mennyit fizet ezért Bajnai Gordon? – majd rádobtak egy aprópénzt a földön ülő emberre. Arról, hogy nyolc napon belül gyógyuló sérülésről látlelet is van, de a végtelenségig lehetne sorolni még az atrocitásokat. Mindezt teljesen fölöslegesen, hiszen ez csupán az indulatok levezetésére szolgált és a megfélemlítésre."
tűzróka1939
Hát mamikám mit is mondjak ? Szerintem az unokád is fényképen láthatod . Mert közveszélyesen ostoba vagy . A vezír háza,egyháza . Na itt álljunk meg . A hülyeségnek is van határa .
soljanka
@tűzróka1939: a hülyeség határtalan :)
mondjuk érdekelne nahát, manno, entero és társai véleménye is, hiszen ők mégis csak az elv-társai lennének a csökött agyú nőszemélynek.
tűzróka1939
@soljanka: Büszkék lehetnek rá :) . Megérdemlik mint fradi szurkolók a börtönviselt koordinátort .
entero
@soljanka: Ez valóban nagyon gyenge volt, és kissé elszomorító. A fogatlan nyugdíjasok eddig inkább a DK szimpatizánsaiból tevődtek össze, a betanított szöveg rájuk volt jellemző, ahogy az is, hogy azt sem tudták, miért vannak ott, csak kaptak érte egy tál levest. Ennél azért valljuk be, az MSZP betanított szöszije impozánsabb látványt nyújtott...:-))
entero
@soljanka: Nem is volt szándékomban:-)
kengyefuto
@Mobil123: Én próbáltam,de rögtögtön bejött a kékképernyő,és restart!!Azt hittem galyra ment a Wincsim!
kengyefuto
@hallgatag: Azt a lopott nápolyit akkor szopogatta nem?
soljanka
@kengyefuto: szekta vagy rablóvezér mindegy: egyeseket a vakhit kábít el a követésében, másokat a nyereségvágy.
kengyefuto
@miazavalami: A Csaut nem leszázalékolták! Hanem két darab AK 47-el amortizálták! Az Ellijével együtt!!
kengyefuto
@soljanka: A nem nagyon hüjjék,meg kiállnak!! A fideSS-ből!
kengyefuto
@Pálinkafőző Rézüst: Na ja!! Az úszómedencéje meg gázzal fűtött lett!!Háát nem??
kengyefuto
@miazavalami: ...meg nemzetiségi 2/3.-al!!
kengyefuto
@miazavalami: Ne feledd!! A koleszos felsőágyas simicska haver mondta : "mindenkinek állampóógári joga hüjjjének lenni!! Oszt jónapot. Ja,ezt nem ő monta,hanem az alsóágyas Vitya!
kengyefuto
@tűzróka1939: Csak nehogy te is átlépd a rubikont!!
kengyefuto
@kengyefuto: Hogy én mit kapok ezért a szomszédtol!! Ajjajj!!
miazavalami
@kengyefuto: Tudom ! Egyenes adásban néztem a tévében amikor kivégezték őket. Az öreglányra gondoltam a leszázalékolást...
soljanka
@kengyefuto: nem vagyok én abban olyan biztos! Itt van entero hsz-a :
"Ez valóban nagyon gyenge volt, és kissé elszomorító. A fogatlan nyugdíjasok eddig inkább a DK szimpatizánsaiból tevődtek össze, a betanított szöveg rájuk volt jellemző, ahogy az is, hogy azt sem tudták, miért vannak ott, csak kaptak érte egy tál levest. Ennél azért valljuk be, az MSZP betanított szöszije impozánsabb látványt nyújtott...:-))"

Rögtön nekiállnak visszamutogatni. Tisztára, mint az oviban " a másik is csúfolt"...
Szerintem csak az értelmes+gerinces emberek hagyják ott a Fideszt. Az értelmes +gerinctelen marad, a vakhitűnél meg mindegy, hogy van-e gerince, vagy esze.
lenhardtibolya
Azért az sok mindent elárult, amikor egy fiatal hangocska a plakátot nézve sorolgatta a neveket: Hiller elvtárs, Szekeres elvtárs, (jaj de szeretem őt!), tehát ennyit arról, hogy a demonstráló diákok mennyire pártfüggetlenek...
Csizmás Kond
El vagytok képedve egy öregasszony filozófiáján...de mit szóltok a riporterhez aki kiválasztotta az alanyát a riporthoz, vajon miért nem egy intelligensebbtől kérdezett ?...mert ahhoz már neki nem lett volna elég IQ.
Bástya Elvtárs
Emlékszem, amikor Tiszafölváron volt tsz-elnök...
soljanka
@Csizmás Kond: nem lehet tudni, hogy miért pont ezt a nőt választotta ki - talán azok között keresgélt, akik a leghangosabbak voltak.
A tény, hogy nagyon ciki volt.
És persze senki sem hiszi azt, hogy minden fideszre szavazó ilyen primitív vakhitű "egyszerű" ember. Szerencsére nekem is vannak intelligens, okos fideszes ismerőseim, akikkel nagyon értelmesen el lehet beszélgetni/vitatkozni.

A riportalany csak azért érdekes, hogy tökéletesen ábrázolja a tudatlanság hiányát vak gyűlölettel és bálványimádattal pótolva milyen könnyen nevetségessé tudja tenni a politikai hitvallást.
Csizmás Kond
@soljanka: Az ilyen már indulásból bűn. A tüntetésen nem mindenki végzett magasiskolát és a kifejezés módja vagy gondolkodása nem biztos, hogy egyezik a tüntetési szándékával. Aki ilyen alanyokat választ az már indulásból a lejáratára megy, de nem gondolja meg, hogy egyben önmagát is leértékeli.
"Szerencsére nekem is vannak intelligens, okos fideszes ismerőseim, akikkel nagyon értelmesen el lehet beszélgetni/vitatkozni. "
...ezt is lehetne értékelni...
A tudatlanság hiánya ott kezdődik amikor valakinél okosabbnak hiszi magát valaki.
coni
Túl nagy a kontraszt. Intelligens, kultúráltan tüntető fiatalok, bugyuta, agresszív Fidesz szimpatizánsok, akik időnként még azt is elfelejtik miért vannak ott és mi van a táblán amit tartanak a kezükben.
bra048
Ez a békemenet -tulajdonképpen- polgárháborús színvonal. Nem véletlenül önvédelmi
fegyverként szóba került náluk a sósav !!!
Mobil123
@Dr.luigilongo60: Ne haragudj, de ennek a valakinek nem volt 80-as az IQ-ja, mert ennyi baromságot még azzal sem lehet összehordani.:-))
Mobil123
@kengyefuto: Jó Neked!! Számomra az a pár másodperc is sokkk volt ami levetítődött.:-)
kengyefuto
@Csizmás Kond: Milyen lelki filozófiája lehet egy őregasszonynak,aki kezet csókol egy fiatal férfinek??Erre válaszoljon valaki hihetően! Most nem az a fontos,hogy fidesz,vagy nem fidesz!!A puszta indíttatás meghatározása,és a motiváció mibenléte a kérdés!Mert nekem egy ilyen "dobás"perverzitásként hat!
kengyefuto
@soljanka: entero ebben profi!!Semmi tény,semmi konkrétum,semmi vitaalap!! Csak a luxuslexus elvakító csilloggása,az újgazdag, banános-hatputtonyos,pénztári üzletkötések szövevényes humbukja!! Bizony,ide vezet az ebül szerzett műtisztesség!
kengyefuto
@Csizmás Kond: Mert senkinek nincs a homlokába vésve az IQ-ja!! Ilyen egyszerű!! A kérdésed bizony nálad, az előbbi mérőszám alacsony voltát feltételezi!!
honeykiss
Ez a szemüveges múmia csak szégyent hozott a telje sötétségével és tudatlanságával az idős emberek korosztályára, akiket a fiatalság amúgy is kellőképpen megvet, tisztelet a kivételnek...na ő az akinek nyugdíj helyett csak narancsot adnék minden hónapban 1x...
silber13
@Mobil123: Az hát! Katolikus pap! Is...Meg református...Is...Csak a reverenda alól kilátszi a patája és a szőrös farka, azzal harangoz az istentiszteletre...
nemkati
@silber13: Meg a narancsos alsógatyája...
soljanka
@kengyefuto: hát most már lassan utána fogok nézni ennek a lexusnak, annyit emlegetitek:)
kukac50
Imádnám nyakon vágni az öreglányt.
soljanka
@kukac50: na-na! nem vagyunk mi sósavazó, arrogáns, erőszakos békemenet :)
Mobil123
@silber13: Jajajaj! Akkor má tudom mé siet a sok vénség a templomba imádkozni:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.