"Rémülten hálálkodunk, hogy Erdély Romániához tartozik, mert ha nem, ezt is olyanná tettétek volna mint a ti országotok, ahol csak az számít magyarnak, aki gyűlöli a másikat és jól tud cigányozni meg zsidózni. " - írja az anyaországi állapotokról egy határon túli magyar. Olvasd el a teljes posztot!

Forrás: maria.blog.hu
Feltöltő: mariabloghu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
A románok bejelentik, hogy felépítik a világ legnagyobb stadionját. A
vállalkozáshoz minden ország segítségét kérik. A felajánlások sorban
meg is érkeznek minden országtól, kivéve a magyarokat. Rettentő diplomatikusan felteszik a kérdést:
- Hát ti magyarok, mit adtok?
- Miért, a telek nem volt elég?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
maria.postr.hu
@PasztorFerenc: Pont ebben van a dolog lényege: a magyar igazságszolgáltatást éppen ezek a gyilkosok és segítőik próbálják manipulálni.

1. Azt a nyomozást már tavaly októberben lezárták, aminek az ügyében elhurcolták otthonról ezt a szerencsétlen embert.

2. A rendőröknek nem volt házkutatási parancsuk, B. József pedig nem kapott idézést.

3. A boncolás kimutatta, hogy a hasi belső szervek sérültek, ami miatt elvérzett. A szerencsétlen ember nem tudta védeni a belső szerveit, mert a két kezét hátrabilincselték a kínzás előtt!

4. Miután agyonverték, még a rendőrök jelentették fel az áldozatot.

5. Miután az ügyészség elutasította a nyomozást a bizarr feljelentés ügyében, kerítettek két HAMIS tanút, hogy igazolja a rendőröket, hogy "jogszerűen" verték agyon az áldozatukat.

Gyalázatos módszerek!

És még mindig a gyilkosokat mentenék azok, akiknek számon kellene kérni rajtuk a tettüket.
PasztorFerenc
@maria.postr.hu: Mária, evidens, hogy hozzánk nem jutottak el még mindezek a részletek, de maradéktalanul osztom felháborodását!
mariaberta
@Darthon1: Először is tisztázzunk valamit: Nem az én románom, nekem nincs Erdélyben, azaz Romániában sem rokonom, sem ismerősöm. Véleményeddel -mondhatni- teljes mértékben egyetértek, nekem csupán az "egyenlő bánásmóddal van bajom, vagyis azzal, hogy ha a helyzet úgy alakul, magyar-verésről beszélünk, -nem arról, hogy mondjuk két fiatal társaság összeverekedett- , ez esetben viszont egy tragikusan végződő -mégpedig hivatalos személyek által elkövetett , én úgy nevezem, gyilkosságról van szó.
Természetesen mindenkinek szíve-joga szeretni, vagy nem szeretni más nemzetiségű embert, de halálra verni valakit, -engem legalábbis- felháborít. És itt kifogásolom, hogy most mélyen hallgatnak azok, akik állandóan magyar-verésről beszélnek, ha valami konfliktus esik meg, akár Romániában, Szlovákiában, vagy Vajdaságban.
nehogymá
@Darthon1: nagy része a menekülteknek ugrott egy két országot.valahogy nem volt kedvük itt maradni ,duna tv
pbalage
inkább én is román akarok lenni. ezt a magyar főkormányzóságban milyen engedéllyel lehet megtenni?
pacsni
en mint kettos àllampolgàr, aki 40 ève kulfoldon lakom, nagyon orulok, hogy nem magyarfoldnek szamit Erdèly! Amit ezek itt muvelnek, arra nincs pèlda! Kinyitottàk a karàmokat kulfoldfelè, ide jottek kulfoldre, koveteloznek, olnek gyilkolnak, tonkretettèk a munkapiaci àrakat, fillèrekèr dolgoznak, munkàt, lakàst ès egèszsègugy ellàtàst akarnak ingyen, ami itt kulfoldon sokba kerulne. 2-3 honappal ezeleott egy Romàn fèrfi infarktust kapott, utànna mikor megmentettèk az èletèt, feliratkozott a szivàtultetèsi listàra., mikor kozoltèk vele, hogy nem lehetneki erre a listàra feliratkozni, mert itt kulfoldon, csak az itt èlo àllampolgàroknak jàr ingyen mert ez a beavatkozàs sok pènzbe van az àllamnak)(akkor felkapta a pumpàlyàt ès szaladgàlt minden fele az egèszsègugyi minisztèriumtòl az ujsàgirokig. De a Minisztèrium, megmutattaneki a protokolt, hogy ez egy dràga mutètbe kerul ès azok akik adakoznak csak is az itt lèvo àllampolgàroknak irjàk ala a megeggyezèst, menjen haza ès ott csinàljameg a szivàtultetèst.Ugy hogy evvel becsukattàk a szàjàt. Mert azt is mondtàk, hogy legtobb romàn àllampolgàrok mikor idejonnek mindjàrt kuràlni akarjàk magukat ingyen, mert legtobbje nemsok egèszsèggell rendelkezik, de a miniszteriumnak van egy protokolja, hogy csak surgos esetben lehet azonnali egèszsègugyben beavatkozni! Arrol nem is beszèlve, hogy idejonnek terhesen ès itt szulikmeg a gyereket, hogy megkapja az àllampolgàrsàgot!De màr erre is ràjottek a politikusok ès tanulmànyozzàk, hogy nekapjàk meg azonnal aki ittszul az àllampolgàrsàgot! Mikor a kàdàr volt hatalomban, egyszer elment a Csauseckihoz, ès mondtaneki, hogy adja vissza az Erdèlyi rèszt, mert az a Magyarokèvolt, erre Csausecku aztmondta, igen vissza adom, de akkor az embereket is àtkell venni! erre Kàdàr azt mondta, hogy azok nem kellenek! Valami csak volt benne, hogy Kàdàr nem akarta a Romànokat àtvenni??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.