Több mint 2,3 millió honfitársunk él olyan háztartásban, ahol kisebb-nagyobb tartozást halmoztak fel a közüzemi szolgáltatók felé, közel másfélmillióan elégtelenül fűtött lakásban élnek, mintegy hárommillió asztalára pedig minden második nap sem jut hús. Több mint 6,5 millióan nem engedhetik meg maguknak, hogy évente legalább egy hétre elutazzanak nyaralni. A többség a helyzet rosszabbodását várja....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Amíg az édesvízkészletből gazdagok pazarolják a medence feltöltésére a vizet és egyéb hasonló dolgokat megengedhetnek maguknak, addig veszélyben a bolygó és az emberek 80 %-a.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@gabrella: Egy medencét csak egyszer kell vízzel megtölteni, utána a tisztán tartására kell mindössze ügyelni egész nyáron. Ha ettől mégis kevesebbnek érzed a vízkészletünket, küldök neked szívesen pár üveggel a fúrt kutamból...:-))
kkalman
Az elmúlt 23 év impotens kormányzásának az eredménye, pártszínektől függetlenül. Politikusaink ezt az egy eredményt tudják felmutatni közel két és fél évtized alatt.
Megérdemelne mindegyik egy selyemzsinórt.
Hellcat
DE A REZSI CSÖKKEN!!! Beeeeeee beeeeeeeeeee
dömdödöm
és ezen családok száma csak növekszik ,aki még tartotta magát az is csúszik lefelé . Egyszóval ha nem tesznek valamit akkor űberkatasztrófa van itt készülőben .:-(((((((((
dömdödöm
Az orbán kormánnyal az a nagyon nagy gond hogy nekiállnak egy problémát megoldani és másik 20 keletkezik belőle . Akinek ez így jó az bátran szavazza meg őket a legközelebbi adandó alkalommal . Szép jó napot és sok kitartást kívánok minden kedves honfitársamnak !
SLAakku
@Tootsy: Ezt termeszetesen tudtam en is. Nem az a baj ezzel, hogy amit ajanl az valojaban vegszukseg eseten megoldas, hanem az hogy akiknek ajanlja azok - az ott elok- tudjak ezt a legjobban. Az a baj, hogy valojaban ez az ajanlas nem is a fejlődő országokban az éhezőknek szol hanem nekunk itt europaban. De itt meg nincsenek olyan szamban eheto rovarok mert a vegyszerekkel mind elmergeztek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.