Nem kímélte a magyar parlamentet, a kormányt és a miniszterelnököt a nemzetközi sajtó a tegnapi alaptörvény-módosításról szóló tudósításaiban. A legenyhébb cím is arról szól, hogy vitatott döntést hozott a T. Ház. A magyar törvényhozók visszautasítják az EU és az USA figyelmeztetését. Magyarország: az alaptörvény módosításai uniós beavatkozásért kiáltanak. A magyar képviselők olyan alkotmánymódosításokat fogadtak el, amelyek veszélyeztethetik a demokratikus ellenőrzés rendszerét. Magyarország, szembeszállva az EU-val, alaptörvény-módosításokat fogadott el. Megszólalt a riadójelzés, miután Magyarország dacol a joggal. Magyarország kesztyűt dobott az EU-nak. Ezekkel a címekkel jelent meg a Wall Street Journal, a Human Rights Watch, a Washington Post, a Fox Business, a Financial Times és az European Voice portál tudósítása a tegnapi szavazásról.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

töky
@entero: "Na igen, ritkán mer szembemenni valaki a nagyhatalmak zsarnokságaival. Nem is tudják ezt megemészteni a tisztelt urak ott fenn. " Írod te Kedves Entero barátom.Szembe lehet menni bármivel Nagyhatalmakkal, Multinacionális cégekkel, az Unióval , vagy akár a világgal is, mint azt Kim Dzsong Un teszi Észak Koreában. Magyarországból is lehet Észak Koreát csinálni bármikor. Ezt a te barna vezéred meg is teszi. Minden intézkedésével és szabadságharcos balfaszságával még mélyebbre löki ezt a szerencsétlen kis országot. Európa az ő személye miatt leírja az országot. A félisten törpéd olyan mélyre süllyeszt mindent, hogy akik utána jönnek 2014-ben, azoknak semmi nem marad a kezükben, hogy elindítsák az országot felfelé. Ez egy kegyetlen hazaáruló technika, de okulásul tanítják. Élni viszont csak a legelvetemültebb gazemberek élnek vele. Kevés ilyen Sztálin, Idi Amin, Mugabe...stb él még ebben a világban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pesti
@verőce21: Mi a [email protected] kértük be magunkat az EU -ba?Ha nem tiszteljük a játték szabájokat akkor ne csodálkozzunk
pesti
@J.M. Kovacs: A rosz reklám is reklám!!!
J.M. Kovacs
@pesti: A nagy Stárok nem igy gondolják, és mi a rosz reclám? Nem rosz az mindenkinek.
J.M. Kovacs
@pesti: Persze, hogy igazad van. Jobb ha van reclám mint ha nem volna, hogy rosz vagy jó az egyéni izek szerint van megitélve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.