A befektetők ugyan nem szeretik azt a gazdaságpolitikát, amit Orbanomics néven is emlegetnek, de csak akkor szabadulhatnának meg jó eséllyel a magyar kormányfőtől, ha eladnák magyar kötvényeiket és forintjukat. Orbán Viktor magyar miniszterelnököt csak az késztetné gazdaságpolitikai irányváltásra, ha a befektetők kivonnák a magyar értékpapírokban lévő pénzüket, s ezzel meredek lejtőre küldenék a forintot - állapítja meg a Reuters elemzése. A múlt havi sikeres dollárkötvény-kibocsátás után a magyar kormány nem szorul nemzetközi segítségre, ezért az Európai Unió, amely a demokrácia korlátozásával vádolja Budapestet, és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) nincs abban a helyzetben, hogy finanszírozási segítségéért cserébe gazdasági-politikai feltételeket szabjon Magyarországnak.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sede
Fénylő Vezérünk magától akkor sem fog távozni, ha összeomlik az ország.
Ő és kollégiumi cimborái a hatalom betegei.
Na, meg a pénzé.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@senkifia68: "A balodali, a liberális és a zöldeknek nevezett többnyire anarchista nézetek mentém működő frakciók együtt lényegesen nagyobb erőt képviselnek"

És mitől anarchisták a fent nevezettek?

" Nyilván a Francia képviseletnek nem tetszik a Magyar nemzeti mentalitás, a nemzeti érdekek érvényesítésére törekvés,mert az nagy mértékben sérti a nálunk működő és extraprofitot termelő francia multik érdekeit."
Pécsett az új vizesek is extra profitot termelnek, mert a franciák kiebrudalása óta ugyi nem lett ócsóbb a vizecske.

Ebben az országban nagyon sokan dolgoznak extra profittal, többek közt magyar vállalkozók is, csak azokról valahogy mindig nagy a hallgatás.

Van olyan a milliárdosaink között, aki egy év alatt 14%-al növelte a vagyonát.
Azt sem a szél hordta össze ugyi.
bundi
@senkifia68: látom sokkal okosabb vagy szebben fogalmazol, vagy több időd, van, és nem csak úgy félvállról veted oda amit írsz. elismerésem, tényleg szépen levezetted, hogy nem a néppárt a legbefolyásosabb az európai parlamentben, és a tanácsban.
("Az Európai Néppárt tagjai többségben vannak az EU állam- illetve kormányfőit tömörítő, 27 tagú Európai Tanácsban."
"A Barroso-féle második Európai Bizottság tagjai sorában 13 (27-ből) EPP-tag van."
"Az Európai Parlamentben az Európai Néppárt a legnagyobb frakció – EPP Csoport – 264 képviselővel.")
neked legyen igazad elismerem a néppárt tényleg nincs döntő többségben( de azért elég fajsúlyosak nem?).de akkor ez azt is jelenti, hogy a fidesznek ha igazán rászállnak akkor reszeltek?
egyébként amit írtam, abban csak ennyi hibát találtál? többet vártam tőled.
mert hogy egy jelentéktelen félmondatba belekötsz, és azon rugózol vagy 20 soron keresztül, ez tőled kissé sekélyes. nahát meg tapsikolhat örömében.
folyt köv. holnap
kukac50
Én is azon gondolkodom,mi lenne a gyors és jó megoldás.
P-Márta
Akármilyen áron is, de ÉPPEN IDEJE LENNE ORBÁNT és korrupt bandáját eltávolíttatni a hatalomból és az ITTHONI MAGYAR NÉPET hagyni békésen, nyugadtan élni és dolgozni.
Ezekből elég volt, elég volt a nép kirablásából, amit nevetve és vidáman megtesznek, mert az ITTHONI MAGYARSÁG HIHETETLEN MÓDON MEG VAN FÉLEMLÍTVE ! - a kicsit amivel még rendelkezik, hát persze, hogy féltik, de lassan már nem lesz mit félteni az embereknek, CSAK ORBÁNÉKNAK, a SAFAROVÉRT kapott MILLIÁRDOK hol vannak??? - Grippenért kapott jatt hol landolt? - no, meg a többi.
Bő a köténye a "Simicskaféléknek", még sok szabad hely van benne...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.