Első pillantásra megnyugtató látni, hogy a demokratikus világ milyen erőteljesen reagál a magyar eseményekre, és még a hazai ellenzéki sajtó is hősködik önmagához képest, leginkább azzal, hogy a keményhangú külföldi bírálatokat közli. Az örömben üröm, hogy láttunk már néhány ilyet, amikor például a médiatörvény megszületett, aztán annak sem lett semmi haszna. Lecsillapodtak a kedélyek, Orbán két arcátlan törvénysértés közé beiktatott egy kis konszolidációs szünetet, hogy mindenki megszokja: van élet a jogállamon kívül is. Most sem lesz másképp, óvatosan araszolva épül ki a totális diktatúra.

Forrás: nepszava.com
Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sede
Mély alvásban van a magyar társadalom.
23 éve hagyja, hogy azt csináljanak vele a politikai bűnözők, amit akarnak.
Tombol a nappali sötétség.
bundi
@Sede: nehid azt, hogy másképp lesz a jövőben, aki tehetne valamit az elmegy a könnyebb ellenállás felé veszi az irányt, sem magát sem a családját nem akarja kitenni a veszélynek. aki meg marad az csak hangember ( a fiatalokon kívül). régebben is csak azért történtek másképp a dolgok, (pl.: 1956) mert az emberek nem tudtak lelépni, ha nagyon vállalhatatlanná vált a vezetés.
kamazuka
@Sede: Már hogy ne hagynám,a fizetésem 20 %át feketén kapom.
Ezt egyetlen nyugati bejelentett munkavállaló sem tudja űberelni!
nemkati
@kamazuka: Ezt nem is. De a mostaninál többet tudna fizetni fehéren.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.