Metróról leszálló diákhoz léptek oda a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) munkatársai február 17-én délután, majd egyből beidézték a 6. kerületi rendőrkapitányságra, ahol tanúként hallgatták ki - írja az átlátszó.hu.

Váradi Nórát, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem hallgatóját és ezzel egy időben az ELTE BTK máig elfoglalt A 047-es termében lévő, éppen az aznapi tüntetésre készülő diákokat közérdekű üzem megzavarásának előkészítéséről kérdezgették, mert a diákok egy híd elfoglalásáról beszélgettek egy korábbi fórumukon. A átlátszó.hu-hoz eljutott kihallgatási jegyzőkönyvből kiderül, hogy a hatóság szervezett hídfoglaló csoportot vizionált, noha egy hídon is ugyanolyan jogi keretek közt lehet demonstrálni, mint más közterületen.

A teljes jegyzőkönyv elolvasható ide kattintva >>>

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Így próbálják a fiatalokat megijeszteni. Borzalmas. A gyengébbel nem nehéz elbánni, megfélemlíteni. Aljas, szemét módszer.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
igrice
Oktalan vita bántások sértések. Miért? Van értelme?
rbela
Hát igen.A megfélelmítés fontos őolitikai eszköz.
v.kiafldről
IJESZTŐ! Akkor-amikor a 2006.évi tüntetés gépkocsikat gyújtogató, rendőrökre támadó, kirakatokat betörő, embereket rehabilitálnak akkor a2/3-os párt szóvivője hazaárulónak titulálja a békésen tiltakozó gondolkodó magyarokat, már nem beszélhetnek politikai húzásról! Itt már a magyarság X számú tagjainak semmibe-vétele és a hatalmuk erőszakos eszközökkel történő demonstrálása /megfélemlítés/ ami a helyes definíció.
miazero
Hagyományőrzés. A győztes átveszi a legyőzött egyenruháját, szertartásait, szokásait, hazugságrendszerét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.