Kiverte a biztosítékot a magyar újságírók körében, hogy Szaniszló Ferenc, az Echo Tv munkatársa is megkapta a Táncsics-díjat. Eddig Németh Péter, Nej György, Rangos Katalin, Bolgár György, Vince Mátyás és Horváth Zoltán jelezte: visszaadják kitüntetésüket tiltakozásul.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
@abacs62: Ők átvették, csak azért adják vissza mert Szaniszló közismerten rasszista!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemsemmi
@nahát: Ha valamilyen politikai elfogultsága van attól még lehet tisztességes egy újságíró. Attól függ hogyan viszonyul a hozzá képest más nézeteket valló emberekhez.
Gránit
@bundi: Pókerjáték közben a partnerek beszélgetésekor hangzott el,mint példa ,hogy kitől,és mikor?-nem érdekes.De kérdésedben ügyesen elhelyeztél egy, nem éppen hízelgő véleményt egy harmadik személyről..Szaniszlót, én nem tartom agyamentnek,az igazságot keresi, és nem is rosszul
bundi
@Gránit: a vélemény csak kicsúszott a billentyűzetemen, de vállalom. sajna az ilyen összeesküvés elméletek, még ha némelyiknek van is alapja ( mondjuk a vörösiszaposnak biztos nincs. egyszer verőcének levezettem, évekre visszamenőlegesen, műholdképekkel mérésekkel alátámasztva, a vörösiszap gátjáról), de csak az együgyű, látókon jósokon szocializálódott emberek hergelése a cél.
Gránit
@bundi: Néha beletekintek kommentjeidbe,hegyes a tollad.Mi neked abban a pláne,hogy nevezetteket fel tudod túrbózni? Próbálj engem ,idegesíteni,nem fog menni.A vörös iszapról írott szöveged hogyan viszonyul a kommet címéhez ? És ki az a verőce.?
coni
Balog elnézést kért, azzal mentegetőzött, nem ismerte Szaniszló munkásságát, bár többször nagyon komoly büntetést kapott rasszista kijelentései miatt az ECHO TV.

Akárhogy is nem Óceánia közepén élünk egy elszigetelt banán köztársaságban, hanem Európa közepén (mondjuk rég nem köztársaságban).

Nem egy szinten vannak a hozzászólók iskolázottság, kultúra tekintetében, de belenéztem a videóba és azt láttam ez az ember folyamatosan gyűlölködik. Érdekes, hogy van aki szerint ez jó.
keresztapa
Nagyon helyesnek tartom a Táncsics-díj és pénz visszaadását, mivel a liberális eszmét magukénak, vallók az igazság ki mondását nem tehetik, mert hazugságban születtek,nőttek fel, és hazugságok tömkelegét, zúdítják a társadalomra, amibe ők nagyon jól érzik magukat.
Mert diktálnak, hogy ki az általuk elismerhető személy, és ki nem. Ezek mérgezik a társadalmi békés együttlétet, ahelyett, hogy az igazi okra találnának gyógyírt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.