Sajnos az idei esztendőben március 15. nem az ünnep, hanem a cselekvés napja lett - mondta Áder János köztársasági elnök újságíróknak, miután péntek kora délután látogatást tett az operatív törzsnél, hogy tájékozódjon az időjárás miatt kialakult helyzetről.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
igen ezt észrevették sokan. de a vezetők ennek ellenére elégedettek:
"Ellentmondásos tájékoztatót tartott az extrém időjárási körülményekről és következményeiről péntek délelőtt Pintér Sándor belügyminiszter és Bakondi György, a katasztrófavédelem vezetője. Ugyanis utóbbi többször határozottan állította "föl voltak készülve" a rendvédelmi szervek az előrelátható rendkívüli helyzetre – a raktári készleteiktől a szállítási kapacitásg. Ehhez képes a belügyiniszter a hvg.hu azon kérdésére, mely szerint a melegőbuszokon sok esetben miért nincs folyadék és élelmiszer, azt mondta, "Ilyen készleteik nem voltak, és már az is öröm, hogy a melegedőbuszok kiérkeztek"."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.