Felszállt a fehér füst. Igen, ott kint a Szent Péter Bazilikában is. De ennek a hírnek leple alatt sunyin, lopva, kúszva befűtöttek a Sándor Palotában is, hátha egy füst alatt meg lehet úszni a bejelentést: Káder János az előzetes várakozásoknak és Fénylő Csillagunknak maradéktalanul megfelelve aláírja a 4. alaptörvény módosítást.

Volt aki mást várt?

Bevallom, én egy kicsit igen. Kaptam is érte a fejemre eleget, mert láttam esélyt arra is, hogy nem írod alá, és is azt gondoltam ha mégis, akkor legalább valami helytelenítő gesztust teszel. Mit tudom én, szigorúra húzott szemöldökkel szúrósan nézve legalább úgy csinálsz, mint aki öklendezik, de nem tehet mást. Neked még az a mentséged sem lehet mint a közvetlen elődödnek, hogy hótthülye vagy és nem érted hajszál pontosan mi a baj azzal amit aláírsz. Ahogy jogászként azt is vágod, hogy a pártalkotmány 9. cikke szerint lett volna megalapozott lehetőséged hivatkozni, hogy - ha másért nem - az Európai Unió intézményeinek tiltakozása miatt normakontrollra küldöd a módosítót, hogy az maradéktalanul megfelel-e az Alapjogi Chartában megfogalmazottaknak.

A folytatás a Varánusz blogon olvasható >>>

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
"Neked még az a mentséged sem lehet mint a közvetlen elődödnek, hogy hótthülye vagy és nem érted hajszál pontosan mi a baj azzal amit aláírsz. Ahogy jogászként azt is vágod, hogy a pártalkotmány 9. cikke szerint lett volna megalapozott lehetőséged hivatkozni, hogy - ha másért nem - az Európai Unió intézményeinek tiltakozása miatt normakontrollra küldöd a módosítót, hogy az maradéktalanul megfelel-e az Alapjogi Chartában megfogalmazottaknak."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@Január: És még mennyit fog romlani!!:-((
massa
A MAGYAR NÉPNEK NEM VAGY A Z ELNÖKE CSAK A SEGGNYALÓIDNAK
kengyefuto
@Horizont: Vót egyszer egy ember,aki 15millió agyarmagyar ministerelnöke akart lenni! HÁt kéremszépen nekije nem sikeredvén, Áder újra próbálván...
kengyefuto
@tóni: Gyerekeeeeeeeeeeeeeek!!Nyugi! Ne essetek a fidesz akarata szerinti pánikhangulatba! El kell menni jövőre leváltani a rabló szélhámos bagázst!Ennyi!Csak ennyi!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.