A mielőbbi kormányváltás szükségességéről szólt volna Bajnai Gordon, az Együtt 2014–Párbeszéd Magyarországért Választási Szövetség vezetője március 15-e alkalmából tartott rendezvényükön, ha azt az országban kialakult ítéletidő miatt nem kellett volna lemondani.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
@miazavalami: Tudod, Zimankó Kapitány (globalista felfogásúaknak úgy írom, Captain Wrinty) nem fog mindig a baltásvezér oldalára állni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@Dr.luigilongo60: Nagy film, láttam párszor.
entero
@coni: Se maffiózó, se ügynök nem vagyok, szóval csalódottságom inkább csak azért lesz, mert távol áll tőlem a Bajnai féle hazudozás, ahogy lényegében az egész szocializmus. Tudom, ő most más néven fut, de ugyanúgy ott vannak mögötte lesben a volt hatalmi emberkék. Legyen persze, ha őt akarjátok, de nem szidni ám utána!!!
coni
@entero: De őt legalább lehet majd szídni mert előre leírta a programját amelyben már törvénytervezet van az üvegzseb, ügynök, pártfinanszírozás és közbeszerzés teljes átláthatóságára.
Interneten keresztül Te is megnézheted melyik cég mennyi pályázati pénzt kap és mire. Nem lesz állam titok mint ma és nem labancozzák le aki meg meri kérdezni miért Simicska kap mindent.
marlin
@entero: Ki hazudik?? Mi áll tőled távol??
Ezen még azok is az asztalra röhögik magukat, akik nem ismernek!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.