A mielőbbi kormányváltás szükségességéről szólt volna Bajnai Gordon, az Együtt 2014–Párbeszéd Magyarországért Választási Szövetség vezetője március 15-e alkalmából tartott rendezvényükön, ha azt az országban kialakult ítéletidő miatt nem kellett volna lemondani.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
@miazavalami: Tudod, Zimankó Kapitány (globalista felfogásúaknak úgy írom, Captain Wrinty) nem fog mindig a baltásvezér oldalára állni...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
miazavalami
A fidesz jól járt az idővel az biztos , hogy nem csak rendezvények lettek volna. De ezt Viktor is sejtette, különben miért ment el?
A Tündik bündije
@miazavalami: Tudod, Zimankó Kapitány (globalista felfogásúaknak úgy írom, Captain Wrinty) nem fog mindig a baltásvezér oldalára állni...
miazavalami
@A Tündik bündije: Háááát! Ugye jön augusztus 20, aztán október..., nem sok ünnep van a választásig De lehet hogy igazad van és sokkal hamarabb elfogy nemcsak a diákoké, a bányászoké , hanem a többi ember türelme is!
miazero
Nem kormányt kell váltani, gépjárművet, barom!
Belügymin
percsi
Orbánnak minden, a népnek semmi sem sikerült az elmúlt 3 évben. El vagyunk átkozva!!
entero
@miazavalami: Attól, hogy Bajnai erről szándékozott volna ismét papolni, még nem történt volna semmi. Ezt csinálják a szocialisták is már 2010 óta, most Bajnai is bekapcsolódott, 2014 - ben meg majd lesz ismét csalódott:-)) Azt hiszem, költő is lehettem volna...
miazavalami
@entero: Nana! Ezt nem tudhatod! 2014-ben pedig ti lesztek csalódottak! Most már ott tart az ország harmada amit ti el sem tudtok képzelni...
Egy rím az semmi! :-)
Dr.luigilongo60
@entero: Költői vénádról a Legényanyában látott tanácselnök jutott az eszembe.

www.youtube.com/watch?v=HKzUwsaFKBw
coni
@entero: 23:07

Ha nem csak a kezét, hanem a száját is nézed teljesen másképpen mozog, mint a szociké.
Ezért leszel 2014-ben nagyon csalódott, mert az emberek a rezsim váltásra, a maffia és ügynök világ végére fognak szavazni és nem arra, hogy most más jeligére ugyan, de ugyanúgy lenyúlja a kormány az oligarcháin keresztül az országot.
Mert, hogy ez Bajnai programjának a lényege.
entero
@Dr.luigilongo60: Nagy film, láttam párszor.
entero
@coni: Se maffiózó, se ügynök nem vagyok, szóval csalódottságom inkább csak azért lesz, mert távol áll tőlem a Bajnai féle hazudozás, ahogy lényegében az egész szocializmus. Tudom, ő most más néven fut, de ugyanúgy ott vannak mögötte lesben a volt hatalmi emberkék. Legyen persze, ha őt akarjátok, de nem szidni ám utána!!!
coni
@entero: De őt legalább lehet majd szídni mert előre leírta a programját amelyben már törvénytervezet van az üvegzseb, ügynök, pártfinanszírozás és közbeszerzés teljes átláthatóságára.
Interneten keresztül Te is megnézheted melyik cég mennyi pályázati pénzt kap és mire. Nem lesz állam titok mint ma és nem labancozzák le aki meg meri kérdezni miért Simicska kap mindent.
marlin
@entero: Ki hazudik?? Mi áll tőled távol??
Ezen még azok is az asztalra röhögik magukat, akik nem ismernek!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.