A fotó azért kellemetlen a miniszterelnök számára, mert a tervezett meteorológiai törvény szerint az állami és az önkormányzati szervezeteknek előírják majd, hogy kötelezően az OMSZ-tól szerezzék be az időjárási adatokat, ezzel hátrányba hozva az olyan magánszolgáltatókat, mint az Időkép is. Ráadásul a kormány a médiaszolgáltatók számára különadót is bevezetne meteorológiai szolgáltatási díj gyanánt, amely szintén az OMSZ-ot illetné meg. A tervek szerint a médiaszolgáltatások meteorológiai szolgáltatási díja a médiaszolgáltató éves reklámbevételének 0,5 %-a lenne.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: Cívishír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Nem a fotó a kínos, az ember, az, de ő nagyon!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
alfás
minden nap megnézem az elő jóslást.és az időkép a leghitelesebb.
Nakimaga
És ez még csak a Meteorológia!
Mi lesz akkor,ha a következő autópálya építkezéséhez ,kőzúzalék és beton,nem szállítható a magánkézbe levő kavicsbányából,esetleg "szegény" tulajdonos köteles adózni a szolgáltatás után?
human
Az OMSZ helyett az időkép.hu oldaláról tájékozódtak az időjárásról. És ezek akarják fizetőssé tenni az időjárás előrejelzést? Pénzéhes banda. Hány fiókja volt Matolcsinak? Mert a lenyúlás tárháza úgy néz ki végtelen. Persze be kell szedniük azt a 200-300 milliárdot, amivel felelőtlen, kapkodó gazdaságpolitikájuk miatt be kell tömni a költségvetésen tátongó réseket.
bretagne
Azt hiszem, az időjárás megbosszulta magát. Mi az, hogy megadóztatják? Szólt Holle-anyónak, és tényleg napokig hóvihar volt.
vukkocska
Ne pufogjatok. A bor jobb mint a víz. Különösen nekik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.