Mindenki biztonságban van, "az utolsó embert is kihoztuk az utolsó hóakadály mögül is" - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök péntek este.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Mi az, hogy kihoztunk???Te meg a csicska talpnyalóid a környéken se voltatok az emberek egymásnak segítettek és ha Ausztiából nem hoznak hókotrót még mindig több 100 autós lenne kint és ha rajtatok múlt volna még a hétvégét is a hidegben töltik el,mert a kisujjatokat se mozdítottátok az ügy érdekébe a Sintér Sanyi is csak pofázott de,hogy egy liter forró teát vagy egy szelet vajas kenyeret kivigyen arra már nem volt hajlandó,mert ugye az már pénzbe kerül!!
arbiter
Ember (ez erős túlzás volt, de így egyszerűbb, mert körül írni ezt a ... lényt sokkal nehezebb), azt sem hiszem el amit kérdezel!
Írnám, hogy szállj magadba, de fizikailag képtelen vagy rá. Látszik az arcodon...
Az arcod szégyentelen, hazug, álságos, uralom-ittas, magyarellenes, de igazából diktátorként minden emberellenes. Szégyelld magad? NE!!! Pleeeeeeease!
Az minden emberi érték megcsúfolása lenne. A te szégyened-érzeted Istenkáromlás lenne!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.