Nagyon jól működött a katasztrófavédelem és az ORFK közös központja, amely lehetővé tette, hogy a hatóságok jól szervezett munkát végezzenek – mondta Pintér Sándor telefonon az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A belügyminiszter szerint jelenleg senki sincs úgy az utakon, hogy ne tudnának róla, ne kapnának valamilyen ellátást. Pintér Sándor elmondta: több mint tízezer ember dolgozott azon, hogy mindenkit ellássanak. A belügyminiszter külön megköszönte azoknak a civileknek a segítségét, akik főztek a rászorulóknak és befogadták a hóban rekedt családokat. Pintér Sándor arról is beszélt: jelenleg is az M1-es autópályán tartózkodik, és reméli, a nyilvánosságnak is tudnak képeket mutatni arról, hogy milyen mentési munkálatokat végeztek. A belügyminiszter hozzátette: nem hiszi, hogy volt olyan, akit nem láttak el a hatóságok emberei és éjszaka sem volt olyan tragikus helyzet, hogy valakire ne figyelt volna oda a katasztrófavédelem vagy a rendőrség.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Nekem az tetszett, hogy míg a zsírdisznó a hasa megtömésével foglalkozott, a sunyi vadász lovagolt, narválpöcs kussolt, a rókaképű meg töketlenkedett, addig a közös kivezetőn az egyik gyűlölt multi kinyitott és melegedőt rendezett be... Ja, majd elfelejtettem, hogy mindezt csak azért, hogy tovább gazdagodjon. Bocs.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.