Külföldiekkel ellenőriztetnék a 2014-es magyar választásokat. A demokrácia röppályája - amiért Magyarország számít címmel meghallgatást tartott kedden az amerikai kongresszusban az Egyesült Államok Helsinki Bizottsága. Magyarországot a meghallgatáson Szájer József, az Európai Parlament néppárti magyar képviselője, az alaptörvény szövegezési bizottságának volt elnöke képviselte. Most van a demokrácia igazi próbája Benjamin Cardin demokrata párti szenátor, az amerikai Helsinki Bizottság elnöke azt mondta: Magyarország nagyra becsült tagja a NATO-nak, de a magyar demokrácia által befutott pálya és a szélsőségesek megerősödése aggodalmat kelt benne. Az aggasztó jelenségek között említette az új magyar alkotmány és számos törvény elfogadásának gyorsaságát, ebben az átláthatóság és a széleskörű demokratikus részvétel hiányát, valamint azt, hogy Magyarország etnikai alapon ad állampolgárságot a szomszédos országokban élő magyaroknak.

Forrás: hir24.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kedwes
Őszintén sajnálom azokat az elemzőket akik így látják: Magyarország a zsarnokság szélén!
Mi Magyarok, akik itt élünk, bizton állíthatjuk, hogy ez téves megállapítás.
A pontos definíció: Magyarország, a zsarnokságban! Már három éve!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tűzróka0919
@hrabal: Magyarul , új adót vetnek ki a lakosságra . Ennyi az egész . Az már nem számít,hogy az ő hozzá nemértésüknek köszönhető bármi nemű büntetés .
human
Eddig kokit meg sallert osztogattunk. Most meg csodálkozunk, hogy visszaütnek? Viktor, be kellene venni azt a piros pirulát, mert felemészt a mátrix!
human
@hrabal: Ez egyszerűen az alkotmányba épített zsarolás az ellenzék felé. Ha feljelentesz, fizetsz.
hrabal
@tűzróka0919: @human: inkább aljasságnak tartom a lakosság felé. Sunyi módon sehol egy szóval sem beszélnek erről a passzusról. Az ellenzék is nagy hibát követ el azzal, hogy ezeket az aljas sunyi módon beépített aknákat nem tárja a széles nagyközönség elé. Volna olyan ellenfegyver a propagandában, mint a korménynak ez a semmire sem jó rezsicsökkentés.
világlátó
Ha visszanézünk a fidesz rövid, de annál tartalmasabb történetére, látható, milyen 90 fokos fordulatokat tett ez idő alatt.Lassan a kezdő pontra jutnak, a 360 fokos fordulat befejezéseként. A hatalmat meg kell szerezni, meg kell tartani, hogyazt követően nyugodtan, de főleg zavartalanul berendezkedhessünk egy olyan országban, ahol azt tesszük majd, amit akarunk. Távol tartjuk a belügyekbe is beavatkozni szándékozókat nyugatról és keletről, darabjaira zúzzuk a belső ellenséget, minél kisebb darabokra annál jobb. A hangoskodókat ellehetetlenítjük, húzzanak el szeretett amerikájukba , vagy ahová egyébként is tartoznak. Neveljünk ki / fel egy tehetséges második és harmadik generációt, akiket a tenyerünkből etetünk, mert ők építik fel nekünk az új Magyarországot. Használjuk fel ebben a magyar történelmet, évszázados sérelmeimket és minden baj forrását a zsidókat és a kommunistákat. Éljünk a nacionalizmus eszközeivel és módszereivel, tépjük fel a megbántottak sebeit, rendezzünk szép magyar ünnepeket, lobogózzuk fel az új Kossuth teret, alkossunk egy új alaptörvényt, építsük ki az államelnöki irodától a falusi polgármesteri hivatalig bezárólag az államigazgatást, vegyük kézbe az oktatást az óvodától az egyetemekig, rostáljuk ki a szociálliberális tanarakat, lépjen a helyükbe az új keresztény-konzervatív-nemzeti eszmerendszert teljességgel magáénak valló fiatal pedagógusgárda. Apropó gárda, ami van és félreértés ne essék még egy ideig kell, amíg a romákkal ki nem találunk valamit, de addig is maradjanak csendben. Hát valahogy így néz ki az én jövőképem.Ez ellen az átgondolt, megtervezett, megszervezett jelenséggel szemben mit is lehet szembeállítani? Azt nem, hogy az alaptörvényt nem profi módon ismerve, csak úgy általában támadjuk. Hidegvérrel, pontosan, " jogszerűen " visszaverik a támadást, a támadó meg fülét , farkát behúzva elsomfordál. Ez általános jelenség az ellenzék részéről, még az EU.-ban is, de az USÁ.-ban is, ugyanis ott is a fél-, vagy alig felkészültek kritizálják...
miazero
A zsarnokság szélén??? Miért, haladunk belőle kifelé? Vagy mi van?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.