Csütörtökre ismét több megyére adott ki figyelmeztetéseket az Országos Meteorológiai Szolgálat a várható jelentős mennyiségű csapadék, az erős szél, illetve a hófúvás miatt. Péntekre az erős hófúvás miatt az ország északkeleti csücskére már másodfokú figyelmeztetések is érvényben vannak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsuga
Ez a szemét időjárás miért nem hagyja már kipihenni katasztrófavédelmi rendszerünk hős irányítóinak áldozatos munkáját? Hogy tudnak így Viktorék elegendő figyelmet fordítani aláírásgyűjtő akciójukra?
Zsuga
A riadót fújtak, hogy pénteken az északi- északkeleti országrészben mindenki maradjon otthon! Erős szél és legalább 2 cm hóvastagságra lehet számítani!
Tehát aki dolgozni menne, vegyen ki szabadságot, esetleg az illetékes hatóságtól kérjen igazolást a rendkívüli időjárás miatti távollét miatt.
Pécsi Norbert Sándor szóvivő csütörtöki, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a hótorlaszok megszüntetése rendkívül idő- és energiaigényes, eredményesen csak a havazás és a viharos széllökések befejeztével lehet majd fellépni.
Jól bevált magyar szokás szerint csak a havazás és széllökések megszűnése után lehet hatékony csak a közúti hóeltakarítás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.