Mi az egyetlen akadálya a Fidesz nagyszabású társadalom- és rendszer-átalakító törekvéseinek? Miért beteg a hazai gazdaság, miért késztet százezreket fájdalmas váltásra a kormány? Mi hajtja a Fideszt a politikai berendezkedés teljes átszabására 2010 óta, milyen „demokráciadilemmák” foglalkoztatják Orbán Viktort, és miért van „szereptévesztésben" az Ab? Interjú a Miniszterelnökség vezetőjével a kormány 3 évéről.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

turul72
Mindig van egy képzelt ellenség, pár ocsmány áruló, akire rá lehet fogni bármit. És az Istenadta nép bégetve bólogat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
@pesti: Zárt osztályon,kényszerzubbonyban.
kukac50
Meg egymillió 26 ezer munkanélküli,300 ezer közmunkás, 176 ezer rokkantnyugdíjas akiknek a nyugdíjuk 28405 forint.
QQCSI
@világlátó: ma, 12:15
De utálni azért -remélem-, szabad?
mariaberta
Hát ha csupán 500 hivatalnok szabotálni tudja a Fidesz sikerét, az elég nagy szegénységi bizonyítvány.
Apropó a fideszes gárda közzétette, hogy sem Gyurcsányt és természetesen Bajnait nem látták hólapátolni az utakon. Persze én Orbánt és Pintért is csak terepszemlén láttam, forgalommal szemben, és felvettek egy éppen erdélyi fiatalokat. Lázár pedig, aki szintén nem volt sehol, illetve volt, saját elmondása szerint úszott természetesen nem velneszben, hanem szabad folyóvízben, mert hát ő edzett.
Tehát? Ne bíráljanak ők senkit, ideje volna magukba nézni. De lehet, hogy írtóznának látványtól.
világlátó
QQcsi nak üzenem.Természetesen szabad. Sőt! Ez az ember félelmetes hatalomhoz jutott. Nem érdemtelenül.Csak figyeld a magatartását, a mimikáját, hallgasdahogy , ellentétben gazdájával, hogy beszél és azt is hogyan teszi. Csak emlékeztetőül...kinek milye van, annyit is ér...Szeretném látni a gyarapodása történetét. Nem vagyok irigy arra amit az emberek ügyesen, talpraesetten, munkával, két kézzel, okos fejjel összeszednek.
Az azomban zavar, amikor politikai kapcsolatait maximálisan kihasználva, egy pár év alatt úgy megszedi magát hogy sok vele azonos koru, végzettségű, tehetségű ember a töredékét sem tudja.Az is elgondolkodtató, mi is lesz velük egy rezsimváltás után.A mellőzöttség drága mulatság. Ki tudja hol és mikor talál magának megfelelő munkát. Ezért fel kell tölteni a családi kasszát a nehéz időkre. Most ez folyik, de minden szinten fideszéknél.Lázár ebben az elsők között van.Ha ígyhalad, még miniszterelnök is lesz, mert a gazdája rá bízza az országot, ha ő felfelé lép egyet a félprezidenciális államelnöki funkcióba. Lázár sunyi , cinikus vigyora amit folyamatosan átvillant az ellenzék felé nekem azt jelzi, , behozhatatlan az előny, kár rugózni.
nagypapa
Ebből 400-at a Fidesz telepített be az apparátusba még 2002-ben, mielőtt elveszítette a választásokat! Már ők sem megbízhatók???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.