A Fővárosi Ítélőtábla, helyben hagyva a Fővárosi Törvényszék elsőfokú ítéletét, helyreigazításra kötelezte a Magyar Nemzetet. A lap Gyurcsány Ferencet rágalmazta meg plágiumváddal főiskolai szakdolgozata kapcsán - áll a Demokratikus Koalíció STOPhoz eljuttatott közleményében.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
@P-Márta: Mindenkitől bocsánatot kellene kérnie, akikkel szemben eljárás indult és felmentették. Hosszú a névsor.
P-Márta
Ezek szerint minden per Gyurcsány miniszterelnök úr vétlenségének kimondásával végződött. Lenne mit Orbánnak bocsánatot kérnie tőle, merthogy mégis csak ő vadászatta le GYF-et is??? - meg a többit is a kis diktátor, egyeduralkodó Orbán! ?
bretagne
@P-Márta: Mindenkitől bocsánatot kellene kérnie, akikkel szemben eljárás indult és felmentették. Hosszú a névsor.
lajospapa
Rákosi idején ez nem fordulhatott volna elő.Ott akire rámondták bűnös az az is volt. Legfeljebb önként vállalta, ha nem volt ellene bizonyíték.
vukkocska
A Magyar Nemzet már annyi pert veszített. Őket azonban nem zavarja, hogy bárkivel szemben hazugsághadjáratot indít. Jó hírnév megésrtése címén azért indítottam volna egy nem vagyoni pert is. Igaz, van ki kifizesse a bírságot is.
dr lóherre
Még is van igazság, pert nyert Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úr a Fityesz párt újságja ellen. El a kezekkel Gyurcsány Ferenc miniszterelnöktől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.