Az esztergomi képviselő-testületi ülések hangulatára eddig sem lehetett panasz, kijutott a képviselőknek tragédiából, komédiából, olykor ötvözték is a kettőt. Az utóbbi hetek videó-felvételeit látva azonban arra gyanakszunk, a Fideszen belül indulhatott egy "Ki ma a legízléstelenebb?" című házi verseny, amelyben a jelek szerint komoly kihívója akadt Meggyes Tamásnak.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Hoffmann Rózsának mondják meg, a képviselők közé küldjön erkölcstan tanárt. Úgy látszik, csak Szanyi Tibor felmutatott újjára érzékenyek.
bretagne
Hoffmann Rózsának mondják meg, a képviselők közé küldjön erkölcstan tanárt. Úgy látszik, csak Szanyi Tibor felmutatott újjára érzékenyek.
lajospapa
A kommunizmusban a képviselő testületekben munkások parasztok voltak. Zömmel. Más kérdés,hogy miben döntöttek. De az biztos hogy jogi, bölcsészi, stb végzettség híján is viselkedni legalább tudtak. Emberek voltak. Most sértődjön meg rám minden párt!
kukac50
A politikusok a hatalom megszerzése idején, az igazságérzetüket a saját véleményüket,és az erkölcsös életüket elveszítették!
jotta
Lófaszt, én az illemtan tanár vagyok!
Dr.luigilongo60
Fitymaszos gőg és "kultúra", jellemző a hatalomtól megrészegült emberekre, náluk alapkövetelmény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.