Megérkezett a Blikk indítványa a mentelmi bizottsághoz, amelyben Láng Zsolt fideszes képviselő vagyongyarapodásának vizsgálatát kérték.

"Egy-két napon belül postázom levelemmel együtt a beadványt a képviselőnek, akinek öt napja lesz válaszolni. A védekezésétől függ, lezárom-e az ügyet, vagy a bizottság elé utalom" - mondta a Blikknek Rubovszky György, a testület elnöke.

A Blikk azért kérte az eljárást Láng ellen, mert számításaik szerint több százmillió forinttal gyarapodhatott a II. kerületi polgármester vagyona.

Két év alatt 55 millióval nőttek megtakarításai, s vett egy értékes rózsadombi telket, amelyre házat épített, ám csak havi nettó 700 ezres bevételről számolt be. Láng a Blikknek azt mondta: örökségből is gazdagodott.

A Blikk korábban Zsiga Marcell fideszes honatya házvásárlása miatt kezdeményezett eljárást, ám a bizottság kormánypárti többsége megszüntette ellene az ügyet.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Miből? Hát a havi 47.000.- Ft-ból. Ebből kifizette a rezsit, az élelmet, ruházkodást, kultúrára is költött egy csöppet, és a maradékból felépítette álmai házát.
Vagy ilyen csak a mesében van?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
secu52
Ha valaki csodát várna,elkeseríteném!Minden lényeges pozícióban fideszes hithű,talpnyaló ül,legyen ez a főügyész,főbíró,Pszáf elnok,NAV vezetés,ja és Pintér!Soha nem látunk vezetőszáron hurcolászva fideszes bűnözőket,pont ezek miatt!Aki megpróbál tenni,azt akár saját pártja nyírja ki ,lásd egykoron Keller!Vagy netán a háttérben disznóközi megállapodás van,és megeszik aki korpa közé keveredik?!
mariaberta
Miből lett, miből lett? Hát összegyűjtötte havonként a 47.000-et, kecskefarmot hozott létre, megfejte a kecskéket, leadta a tejet, és a többi, és stb.
keresztapa
@mekkelek: @entero: Sajátos szempontjaitokat figyelembe véve: mindkettőtöknek igaza van, mivel mindketten párthoz kötődtök, így a párt egymástól elkülönített ideológiáját követitek. Ebből az eltérő pártideológiából következtethető, hogy megismerve egymás eltérő, véleményezését egy , vagy több kérdésben az egyéni véleményt, mindketten tiszteletben kell, hogy tartsátok. Ha tisztelet uralkodik mind kettőtöknél, és nem az obszcén szavak használata, akkor még meg is pusziljátok egymást a vélemények ellentéte ellenére is. Éljen a csodálatosan szórakoztató játékot nyújtott Barcelona - Milán és kulturált szurkoló tábora. Osztódjon minden Párt a leges legkisebb molekulára, hogy ne tudjanak az emberek közt cián tablettát osztani, mérgezve az emberi kapcsolatokat.
massa
Miért vannak sok millók a fideszes polgármestereknek kérdezni sem kell ? elszámolás nélkül nagy hiányok ? 90% fideszes mindegyik örököl , a feleségeknek 20-30 millójuk van érdekes balesett
SLAakku
Zsiga Marcell fideszes parlamenti képviselő vagyonnyilatkozataiból nem derül ki,
milyen forrásból tudta megvenni tavaly októberben a miskolctapolcai házát ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.