Több milliárd forintnak megfelelő menedzser-fizetések verték ki a biztosítékot az Európai Unióban, a közvélemény rosszallása mellett a részvényesek és a politikai vezetők is szigorú szabályozás...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Ideje lenne rendet tenni a bérek és javadalmazások körül, legyen szó versenyszféráról, vagy közszféráról. Mindkét szektorban a vezetők a beosztottakhoz képest aránytalanul magas jövedelemmel rendelkeznek, sokszor érdemtelenül. Ha válság van, akkor az érintse őket is, ne csak a dolgozókat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
excep
két véglet a szakmunkásoknak meg a legtöbb helyen minimálbér jut vagy még kevesebb
percsi
Gyerekek! Nem szégyellitek magatokat, a kormányt bántjátok? Majd a CÖF rendet tesz köztetek!
percsi
@QQCSI: Nem semmi, a vastag bőr megvan neki.
Amióta szólásszabadság van, látod, a veszély minden oldalról fenyeget, tehát meggondolandó, hogy miket írtok. Ha feljelentenek, gondolom nem akarod kifizetni a büntetést? Ha egészen véletlenül, ok nélkül és alaptalanul olyat írok, amiért feljelenthetnek, leülöm! Meg van a reggelim-ebédem-vacsorám. Mire meglesz a bírósági végzés, addigra 1 millióval több lesz az adófizetők száma, lesz ki eltartson..
rézfánfütyülős
A kérdés rossz!
A kérdés helyesen:
A magyar dolgozók túl keveset keresnek?
mariaberta
Mert ők ég nem tudják, hogy lehet megélni 47000,-ft-ból, el kellene menni egy kis tapasztalat cserére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.