Miközben az elmúlt két évben számottevően drágult a munkaerő, az egy órára jutó munkaköltségek alapján még mindig az olcsóbbak közé számít Magyarország, a régióból mögöttünk van szorosan...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@DogAdventures: Ez a felfogás sajnos nem is vicc.
Sede
Mert mi így vagyunk vonzóak a kizsákmányolóknak. Ha magasabb lenne a bér nálunk, elkerülnének és más népeket zsákmányolnának ki.
Sz.rért-h.gyért dolgoztatják a magyart, a lábukat is belénk törölhetik.
"Köszönjük" az elmúlt 23-24 év ÖSSZES politikai szereplőjének...
kecskes laszlo
Innen már nem sok mindenkihez tudnának menni, hiszen látható az eu.bértáblázat.
A cégem bérmunkát végzett,de mivel a romániai bér alacsonyabb volt a felét oda vitték. A tulaj ugy számolt,hogy minden 100 db megrendelést megfejelte tizzel,mert annyit mindíg elloptak. Úgy hogy visszahozta a munkát. Egyébként az nem jó szöveg,hogyha ezt sem vállaljuk el,akkor ennyi sincs. Evvel etetnek meg minket.Vihetik,de ott határidő,se minőség .Igaz,hogy azóta változott a munkaerkölcs és a munkamorál is,de azért nem vagyunk utolsók ,ha dolgozni kell !
gazdag dezső
Igen!! Az a baj hogy az UNIO-T EZ MÁR VALAHOGY NEM ÉRDEKLI!!! Miért is ?? Hát azért hogy most is mi cselédek lehessünk náluk az ottani polgári fizetések töredékéért! Nálunk csak a képviselők,vezetők fizetéseit rendezték nagyon magasan UNIO-sra!! Így aztán az átlagfizetés is jó!A dolgozó jó szakmunkás,tanár,orvos,mérnök stb. ,pedig sehol sem UNIÓS bérezéssel dolgozhat,ha kap egyáltalán munkát! Minden aktívan dolgozó produktív emberre jut 3-4 innproduktív személy nagyon magas bérrel!! Így nem csoda hogy nagy baj van az országban!!! Mennyi ember van csak az országházban??A képviselőkön kívűl sok-sok kiszolgáló személyzet,őrök,stb.Lehet talán fél milliós is a létszámuk! Hol van még a sok egyéb közhívatalnok akik tologatják időnként az aktákat ide -oda!Polgármesterek,Járási hívatalvezetők,stb.Csoda hogy tud még élni ez az ország ennyi ingyenélőt tart el!!Itt van a nagy hiba!!
excep
és erre büszkének kel lenni??? dolgozunk 270órát és nem elég a bér a megélhetésre menjen a jó anyjába abba a minimál béresbe szerintem egy uniós országban europa közepén elvárható lenne tiszteséges munkáért tiszteséges bért
X-ray
Ausztriába dolgozni átjáró magyarok említették,hogy a sógorok igencsak lenézik a magyar embereket. Mert buták. Mármint a sógorok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.