Apa és fia az éhenhalás küszöbén . Az apát 2009-ben leszázalékolták két infarktus után, amely mellett további betegségei is vannak. Utoljára a Dohánynagykernél dolgozott raktári segédmunkásként. Amikor egy kicsit összeszedte magát, próbált elhelyezkedni eredeti szakmájában, targoncásként, de az alapbetegsége miatt nem vették fel sehová, így maradt a 28 405,- Ft, valamint a kéthavonta érkező önkormányzati 3 ezer forintos segély.

Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tűzróka0919
Ez orr bán viktior Magyarországa a XXl században . Az a bizonyos emmutnyócév nem fosztotta meg a rokkant embereket az élethez való joguktól .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@gibgab: Szia jó éjt ! Sajnos sok ilyen van csak nem tudunk róla !
szaboria1
Kívánom, hogy legyenek rokkantak azok akik ezt a rendszert kitalálták ugyanis egy szívbeteg ember senki sem mer alkalmazni. Magamról tudom amikor elmondtam infarktusom volt és csak gyógyszerekkel tudom fent tartani magam sajnálkoztak de nem mertek munkát adni. Nekem annyi a szerencsém, hogy rég betöltöttem a nyugdíj korhatárt. Elképzeltem mi lenne velem ha pl. most csak 50 éves lennék, én is így járhatnék mint a fenti cikk szereplője.
szaboria1
@gibgab: Lám mindig a kisebb emberek fognak össze mert az URAK odafent meg sem mozdulnak.
gibgab
@szaboria1: Igen, ez így van. A kisember jobban átérzi a másik baját. Mert ő maga is megtapasztalja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.