Gyorsabban hozzájuthat az adóhatóság július 1-jétől a különféle bankok, pénzügyi szolgáltatók által kezelt adatokhoz. Azokat ugyanis kötelező lesz elektronikus úton továbbítaniuk az adatgazdáknak, ha az adóhatóság megkeresése is elektronikus úton érkezik. Ez a könnyítés azonban továbbra sem teszi lehetővé, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) célhoz kötöttség nélkül adatokat gyűjthessen és használhasson fel - válaszolta lapunk érdeklődésére Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

IQrájderöcsém
B.sszák meg, nézhetik a minimálbéremet!! :@
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
orogordog
Kizsákmányoló kapitalizmus, a szegények ki fosztója.
kkalman
Eddig is megszerezhettek minden adatot, amit akartak, most, hogy elektronikus úton tehetik, gyorsabbak lesznek. Legalábbis a kis emberek ellenőrzésekor.
kukac50
A képviselőket kellene a NAV - nak ellenőrizni,azoknak van a bankban,és még jól is élhetnek. Az idősebb korosztálynak ha van pénze a bankban az már a temetésére gyűjti,hogy ne okozzon gondot a temetése a családnak.
kata53
@IQrájderöcsém: Nyilván még éhbérnek sem mondható, de gondolj azokra akiknek még munkájuk sincs. Gyalázat amit ebben az országban megtesznek!
marlin
@nahát: Mikor
voltál utoljára Amerikában?? És melyik részén??
Felmentél a Machu Picchu-ra?? Ott mondták??
QQCSI
@marlin: Chilében járt, még Pinochet idejében...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.