A Wall Street Journalban megjelent Kopits-cikk szerint a kormány minden független intézményt elfoglalt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bagira
Kivéve, hogy a Kádári időben mindenki dolgozhatott, sőt kötelező volt, és nem volt ilyen létbizonytalanség, sem szegénység. Vagyis csak azt vették át, ami pocsék volt. A hasonlat ellen még Kádár is tiltakozna, hiszen ő nem gazdagodott meg, nem dőzsölt mint egy kiskirály.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Bár azt épített volna a cigus fecalicus!! Most nem itt tartanánk!!!
verőce21
Még nem egészen, de törekszik rá... :)
kukac50
Ha úgy dolgozhatnának az emberek,és olyan fizetésért,hogy építkezni is mertek, az Orbánnak is dicsőségére válna,mert Kádár idejében,nem volt ennyi éhező ember és gyerek mint most. Orbán arra törekszik aki éhezik arra nincs szükség,még a közmunkáért is 6 órában havi 36500 forintot fizetnek,abból családot fenntartani lehetetlen,nem is mernek gyereket vállalni a munkanélküliek és a közmunkások.
moszkvatér
Az a baj hogy a rendszerváltó fidesznek 1989 -ben halovány lila fogalma sem volt arról hogy az új rendszerben mivel állnak majd szemben . Most feltört nekik néhány halovány emlék hogy akkor az hogyan működthetett . Ma egy más környezetben ez már gyakorlatilag használhatatlan . Még ha csak hasonlóság is mutatkozik az már működésképtelen próbálkozás . Ezt a kihívást a megfelelő tapasztalatok és tudás hiányában nem képesek megoldani .
kiskutyauto
Sőt teljesen új találmány (bár nem is annyira, hiszen Peron és Franco, több egyéb déli diktátor mellett, igen hasonló "úton" járt) az orbanizmus, hiszen ötvözi a kommunizmust és fasizmust... hajrá Orbánfasisztán... hajrá Abszurdisztán...
kiskutyauto
De amúgy a TIME és Wall Streer Journal (meg bárki aki ellene szól, Baroso-tól Clinton-ig) mind természtesen Bajnai és Gyurcsány, illetve az MSZP és zsidó milliárdosok világösszeesküvése által lefizetett bér újságok, akiknek egyetlen céljuk szegény Orbán Viktor bántása...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.