Még a rendőri vezetők is a médiából értesültek arról, hogy a Belügyminisztérium riadót rendelt el a március 14-15-én kialakult rendkívüli hóhelyzet miatt - értesült a hvg.hu. Nem tudni, ez szerepel-e a tárca egyelőre nem nyilvánosságra hozott, úgynevezett Pintér-jelentésében, amely forrásaink szerint a belügyi szervek helytállását bizonygatja. Sikerült utolérnünk azt a tüdőtranszplantált férfit is, akit a TEK mentett ki a hóból.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
El kell olvasni a tűzoltók bejegyzéseit
az mindent elmond az egész káoszról !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zipper
" Egyenes derékkal ( gerinccel ! ) jöttem...onnét, hol nőnek a pálmák..."
szaboria1
Pintér is úgy viselkedik mint ha Ő lenne az úristen. Arrogánsan. kioktatóan, csak meg kell nézni miként teremtette le a gyöngyöspatai bácsikát. Fogalom zavarban szenved nem mi vagyunk Ő érte hanem fordítva, az emberek adójából van a nagy keresetének a fedezete.
világlátó
Az egész kormány és az államapparátus átvette ezt a lekezelő, fennsőbbrendűségi érzéstől füstölgő stílust. Ez mind a műveletlenség és a kulturálatlanság biztos jele, ezt már ezer évek óta ismeri az emberiség. A hatalom központosítása is csak ezt bizonyítja. Semmit nem tanúltak a múltból.Azok is felelősek, akik hagyták eluralkodni ezt a hatalmi gőgöt és mámort a miniszterelnökben. A közvetlen kor és sors társak felelősek elsősorban. Bár a java elmenekült a közvetlen közeléből. Maradt egy két elveteműlt, meg a masszív karrieristák akik két vasat is tartanak a tűzben. A legfőbb pandúr is illik a képbe, volt ő már minden, Sanyi bácsi is a fekete táskával, őrző - védő főember, kemény rendőri vezető. Mégis, soha nem lesz jó belügyminiszter, mert nincs meg hozzá a társadalmi háttere éppen előélete miatt. Jó társa / vagy nem ? / a főnökének.Jó alattvaló, ahogy még néhányan. Nem gondolnak elég erősen arra, mi lesz velük a kormányváltás után. Általában a totálisan lojális alattvalókat nem veszik át az újak, ahogy az árulóktól is előbb mint utóbb megszabadulnak. A sok pénz, amihez ezek hozzájutottak az elmúlt 23 évben tette őket ilyenné. Ők nem a társadalom által , érdemeik és emberi magatartásuk , jellemük alapján kiválasztott tisztségviselők, hanem egy , a hatalomért mindent bevállaló érdekcsoport által maga mellé vett hűséges és istent - embert nem, csak a főnökét elfogadni kész embercsoport. Lehet hogy van közöttük sok, jobb sorsra is érdemes ember, de a vezér mára agyagkatonákat formált belőlük. Már mindent elhisznek, amit kimondatnak velük, sőt alkotó módon továbbcizellálják azt is, amiről nyilvánvaló hogy rossz. A hatalom egy kézbe összpontosítása nagyon sok szempontból rossz. Leveszi a felelősséget az alrendszerekről, lebutítja a helyi felelősséggel felruházható személyeket, lefékezi a működőképességet, az információáramlást, közömbössé teszi a helyi végrehajtókat, megszégyeníti a helyi vezetőket a megalázó jog-és intézkedőképesség elvonásával, vagy a politikai helytartó...
gazdag dezső
Egy szóval Pintér Úr ezt is elbaltázta,mert nincs megfelelő tudása,rálátása,vagy csak egyszerűen már sok ez a dolog neki,és nem bír vele! Hát ezért kellene átadni a stafétát egy sokkal alkalmasabb fiatalabb valakinek!! Van biztosan ilyen!!!
kukac50
14-én amikor 41 autó ütközött már akkor kellett volna riadót fújni,nem 15-én délután kapkodni,hogy mit is kellene csinálni.
Még a rendőrök sem voltak kellően tájékoztatva,nem tudták 10 km-rel távolabb milyenek az utak,vagy mire lehet számolni.
Pintér csak magukat fényezte,miközben az autósokat hibáztatta.
10 óra eltelte alatt nem ment arra a hókotró,az meg az autópálya fenntartó hibája.
Nem keres felelősöket,mert sok Fideszes lenne akit felelősségre kellene vonni.
A jelentése meg hazugság azért nem hozzák nyilvánosságra.
lacika1ö
Valaha bátor harcos volt a Magyar/PL: Török--Rákóczi---Kossut --56-t pedig semmi esélyünk nem volt...Most mindent el tűrünk néhány ezer szarházinak...HÁT TALPRA MAGYAR !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.