A magyar-orosz kapcsolatok fejlesztése érdekében végzett tevékenysége elismeréseként a Magyar Érdemrend középkeresztje a csillaggal kitüntetést adta át Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára szerdán Budapesten Viktor Alekszejevics...

Feltöltő: DR Eric CARTMEN
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
DR Eric CARTMEN
Szíjjártó Petike--meg úgy cuzamen az egész kormány köpjön egy nagyot felfelé--és álljon alá nyugodtan !!
A Tündik bündije
Nem, nem leszünk gyarmat. Csak orosz gyarmat, de az más, mert ott le lehet lőni, akinek nem tetszik a nemzeti együttmekegés rendszere, Brüsszel meg esetleg rossz szemmel nézné az ilyet.
tűzróka0919
Íme egy ékes példa arra , hogyan csináljunk a szánkból popsit . Atom , gáz orosz kézben ! Nincs ebben semmi rossz csak nem kellett volna anno teletorokból üvölteni : Ruszkik haza . Mindjárt száj maradt volna az a száj . És még a gerinc is egyenesen állna :)) Most bezzeg szórják a plecsnit nagy alázattal .
bra048
A kitüntetésről készített felvétel szerint a volt Dr. Fellegi Tamás volt miniszter cuppanós puszikat nyomott a kitüntetett orosz potentát arcára... Várjuk meg mikor lesz nyelves
puszi, mint Brezsnyev Et idején ??
szepwilly
@A Tündik bündije: Ne feled,hogy az oroszokkal mar van gyakorlatunk,az a 40 ev...!
tűzróka0919
@szepwilly: De jó nekik :) Sohasem fognak gerincferdülést kapni :) . Csigolya meszesedés meg hasonló nyalánkságok kimaradnak az életükből !
szepwilly
@tűzróka0919: De tükör nincs naluk,habar...
coni
Hamarosan nem fogunk nevetgélni ha Putyin megkapja a paksi bővítést, meg minket cserébe úgy 40 évre, ha ők hitelezik meg jó áron.
Ráadásul a korlátlan hatalommal rendelkező energiafelügyelet élére korlátlan hatalommal rendelkező fidesznyiket neveztek ki 2 x 7 évre.
szaboria1
Mekkora nyalizás megy most. Oroszok Ukránok kegyeit keresik ha kell térden is fognak csúszni.
tűzróka0919
@szepwilly: Persze , még szembe köpnék magukat . VÉLETLENÜL .
Mobil123
Ó jaj, már kitüntetgetik egymást?? Akkor már nagyon "szerelmesek" egymásba, és qrvára nem lesz ez jó Nekünk.
szaboria1
@Mobil123: Már csak a Brezsnyevi csók lesz hátra.
zipper
Nem leszünk gyarmat - helyette közpénzen eltartott cöfösök kondája leszünk, mert ez így echte magyar, újból visszaállítjuk a határokat és Orbán vitéz visszaadja Soros Györgynek azt a pénzt, amiből Oxfordban romkocsmázott !
Mobil123
@szaboria1: Jaj!!:-)) Tiszta homo cuppppppp:-DDD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.