Egy hónap alatt 95 milliárd forint nem realizált vesztesége származott a háztartásoknak a gyenge forintból, hiszen ennyivel növekedett devizahitel-állományuk az átértékelődés miatt - derül ki a pénteken...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kedwes
Mi ez, a rémhír terjesztés? A vezér megmondta: A devizahiteles járjon jól! Akkor ne hadakozzon ellene! Járjon jól
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tűzróka0919
@Horizont: Hát ne folyószámlát tessen üzemeltetni :) Sokkal jobb az álló :) . Ugye mert a nevében is benne van : folyó :D.
aremy
@moszkvatér: lehetne esetleg Svájci Frankó?
rosalinda57
Sajnálatos hiba van az egész körül, bár nem akarom védeni az Orbán-kormányt. Ez a konstrukció eleve nem éri el a célját, miszerint a szegényebb rétegeknek nyújtanak kedvező hitelt. ( legalábbis erről szólt a hitelt felvétel idején ) Azonban egy polgári jogi szerződés, ha nem éri el eredeti célját, akkor ott komoly baj van, mivel az a szerződés ennek következtében semmis. Jó lenne most már, hogy kimondaná valaki, és leállítaná a bankokat, mert a bankok ezt kihasználják + az egyoldalú szerződésmódosítási lehetőséget is és etikátlanul emelik a kamatot, költségeket. Az adós miért fizessen bármilyen részletet, amely "mondvacsinált" és mindent megenged a bankoknak. A számlavezetési költségnek tartalmaznia kellene minden olyan költséget, amely a tevékenységgel összefügg, nevezetesen a bankkivonat költségét, ha az illető adósnak nincs internet elérhetősége, de ha van és kéri, akkor is. Erre is külön költségeket számítanak fel. A levelezési költségtől kezdve az irattári költségeiket is átváltják devizára és megfizettetik az ügyfelekkel ! Ugyanakkor a bank ÁSZF -ben forintban vannak megadva ezen költségek. Tessék már nekem megmondani, hogy egy levelezési költség mitől változik meg az Ászf-hez képest akár naponta többször ? ( ahogy az árfolyam is változik )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.