Délután kezdődnek a tárgyalások az agrártárca, az ágazati érdekképviseletek és a kereskedelmi láncok között arról a megállapodás-tervezetről, amely szabályozná az üzlethálózatok tevékenységét a hazai élelmiszerforgalmazásban - értesült a VGO.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

latorkuvasz
"A szöveg – a belpiac bővítése érdekében – rögzítené azt is, hogy a kereskedelmi láncok legalább 80 százalékban hazai termékeket forgalmazzanak, szemben a 30 százalékos mai aránnyal."

helyes! mostmár csak vissza kell hozni az "életbe" a hazai termelőket, akiket az elmúlt években maga alá temetett az a bizonyos dübörgő gazdaság... hogy a privatizáció áldásos hatásait már ne is említsem...
feri5012
ÉN LEGINKÁBB EGY "HAZAI" AUDIT SZERETNÉK KARÁCSONYRA...
charlie
Azért néha a hazai mezőgazdasági termelők is el vannak szálva. Meg lehet nézni pl. egy osztrák, vagy egy magyar téeszt. A magyar téeszbe húgyba, szarba járnak az állatok, a minél nagyobb súlyra mennek, addig egy osztrák téeszben nem állnak a marhák/disznók a szarba.

Meg azt is be kéne látni, hogy pár hektáros földön nem éri meg termelni, mert túl kicsi. Ezért jó a szövetkezetek, ahol egyben lehet hatalmas földeket művelni, nem kell mindenkinke megvenni a traktort, gépeket, stb. külön.

csakhát, az együttműködés, ugye...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.