Aki komolyan veszi az „európai res publica” gondolatát, annak nem szabad visszariadnia attól a vádtól, hogy beavatkozik egy szuverén állam belügyeibe. A magyar kormány tevékenységével kapcsolatban egy új uniós jogkör, a „jogállamisági felügyelet" bevezetésének szükségességéről értekeznek. Hiszen bármerre is járunk az országban, ha valahol beruházásra, nagyobb építkezés van/volt mindenütt ott egy tábla. A tábla amely jelzi, hogy mennyivel szállt be a hitelezésbe az EU. EU pénz nélkül maximum garázs vagy kerítés épül ma ebben az országban.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: SLAakku
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SLAakku
"Még egyszer a kétharmadról: a fideszt nem a magyarok kétharmada,hanem a választásokon résztvevő szavazó állampolgárok kétharmada választotta meg! Ami az összlakosság létszámának csak kicsike töredéke!

Pl. ha a falusi kiskocsmában 3 pasi ül,ebből 2 részeg,az nem azt jelenti,hogy az egész falu csúnyán bepiált! matekóra,fijjuk,matekóra!"

irja szürke egér
Pisti271
@SLAakku: A választáson résztvevők fele,
a választásra jogosultak harmadrésze választotta meg.
SLAakku
@Pisti271: A Fidesz az összes választó 33 százalékával 2.700 000 szavazattal került kétharmados többségbe. No igy...
Hellcat
A cigánypáva háborúsdija kifizetődni látszik lassan azáltal hogy elveszik azt az eu támogatást amire olyan büszke volt hogy kiharcolta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.