Több mint nyolcszázezer magyar csapjából egészségkárosító hatású víz folyik, miközben hazánk már az uniós csatlakozáskor kötelezettséget vállalt a minőség javítására. Az elmúlt 12 évben annak ellenére nem történt szinte semmi, hogy az EU több mint százmilliárd forintot adott a feladatra. Akinek érdeke lett volna, hogy jó vizet igyon, az nem is tudott a problémáról, aki pedig tehetett volna valamit, annak nem volt érdeke, hogy haladjon az ügy. Az unió pénzét ellopni is macerás lett volna, úgyhogy a nagy részét nem is költötték el.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
"Miközben az elmúlt hónapokban a kormány képviselői Kuvaitnak, Vietnamnak, Azerbajdzsánnak - Áder János pedig Indonéziának - ajánlgatták a magyar víztisztítási szakértelmet és tapasztalatot, Magyarországon az elmúlt tíz évben csak néhány tucat településen sikerült az elvárásoknak megfelelő szintre javítani a vezetékes víz minőségét,..."
Új Magyarország!
Pálinkafőző Rézüst
Ez érdekes...Mindenkit jobban érdekel., hogy Papcsák, Gyurcsány, Gerendás, meg digitális átállás... hogymit iszunk, és miért, az senkit... :)) Hát akkor további jó mérgezést elvtársak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.