Édesapám haláláig együtt zenéltünk - írja önéletrajzában a Jobbik hajdúszoboszlói elnöke. Jónás Kálmán nem tagadja meg a gyökereit. Cigány-magyar származását büszkén vállalja a "rasszista" párt helyi elnöke. A Barikád hetilap interjúja.

Forrás: kuruc.info
Feltöltő: sólyomszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sólyomszem
Milyen érdekes?! Vannak bizony rendes cigány emberek is!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sólyomszem
@Pilóta: ez igaz, ezt én sem firtatom. :)
kerék
A rendes cigányokkal nincs bajom, de olyan elhanyagolhatóan kevesen vannak, hogy ha valakit megtámadnak késsel a cigányok, az hajlamos elfelejtkezni róluk.
kevijenicsaja
Tehát a JÓNÁS vezetéknév az cigány név?
keresztapa
Lehet,hogy a jobbik most veszti el a szavazóikat, mert ennyire azért nem szabadna kimutatni a rasszista mivoltukat, Hogy a rasszistát, fasisztát, fajgyűlölőt kiáltó, hulladékok is rasszisták, fasiszták, fajgyűlölők. Nos, hogy is van ez? Itt ugrik a majom a vízbe! Avagy itt mutatható ki,aki tud alkalmazkodni a többséghez azt befogadják, de aki nem az marad továbbra is rasszista, fasiszta, szószóló.
keresztapa
@kevijenicsaja: A jónás mint vezeték név, nem csak a Káin és Ábel cselekedet értelmezése szerint, mint gyilkosság.
varirmag
A romungrok ( a beilleszkedett magyar cigányok) nem nagyon szeretik az élősködő,lopásból,rablásból,gyerekgyártásból élőket és azok sem őket.
Sajnos mindent elkövetnek a kisebbség hangadói, a jog(?)védők, a jól fizetett sz@rhabosító tasszosok , az idióta sorosbérenc politikusok hogy a cigányságnak ez a része soha ne kapjon szót.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.