Orbán három meglepetésszerű vereségbe vezette pártját, mégis a Fidesz első embere maradhatott. Két évtizede elhiteti szélesebb környezetével saját vezetésének nagy ígéretét, miközben mindabból rettentően keveset volt képes megvalósítani. (facebook.com/orbanviktor) [...] Bővebben!

Forrás: Véleményvezér
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Ebben mi a különös? Kormányviktor szisztematikusan leépítette mindazokat, akikben volt valamilyen mértékű politikai tehetség, és körbebástyázta magát lojális szakbarbárokkal, akiknek nem kell semmihez érteniük, csak bólintsanak, ha a vezér úgy kívánja. Szüksége volt erre, hiszen egy hatalommániás nem tűrheti, ha bárkiben egy szemernyi képesség is van arra nézve, hogy egyszer a fejére nőhet. Csak azzal nem számolt az agyvezér, hogy sz@rból várat építeni nem lehet, azaz a saját akarnok elképzelései fogják őt végérvényesen bedönteni, mert senki nincs, akire támaszkodhatna, akitől tanácsot kérhetne, ha baj van. Ez a selejt bosszúja, ez az ami egyre látványosabban zajlik az utóbbi időben.
aremy
mert vitéz nagy vagy rákosi esetleg kádár mert őket sem lehetett le
váltani
kukac50
Ha bukik Orbán akkor elmegyógyintézetbe kerül,még jobban kikészül idegileg.
bretagne
"egy párt leválthatatlan vezetővel" - majd meglátjuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.