Selmeczi Gabriella közlése szerint addig folytatják a rezsicsökkentés melletti aláírásgyűjtést, amíg van olyan magyar ember, aki támogatni szeretné az akciót. A Fidesz szóvivője szerint a baloldal miatt van szükség az aláírásgyűjtésre. Két hét alatt 310 ezer aláírást gyűjtöttek a Fidesz aktivistái a rezsicsökkentés megvédése érdekében – közölte Selmeczi Gabriella csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján. A kormánypárt szóvivője azt mondta, szükség van az aláírásokra, mert „a baloldal minden egyes pártja, szervezete megtámadta” és el akarja lehetetleníteni a rezsicsökkentést. Szerinte azonban ez nem meglepő, mert a szocialisták és a „Bajnai-formáció tagjai” is „inkább a tőke oldalán állnak, inkább a multinacionális cégek érdekeit védik”.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kerék
Nahát...tegnap még 150 000 volt ...Nem rossz 1 nap alatt...
Am tegnap itt is jártak, nem sok sikerrel.
csegala
Az biztos, hogy a sárgaképű Selmeczinek jól jön a rezsicsökkentés, mert sokat fogyaszt a házi szoli. Kicsit sokat használja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.