És lőn; érkezik a hír a délelőtt tizenegy órakor megtartott sajtótájékoztatón, miszerint a legnagyobb pénzügyi zsenink, az újból csúcsra járatott államadósság gáncs nélküli lovagja csökkenti a Magyar Nemzeti Bank devizatartalékait. Nyilván túl nagy a nyomás odabent, ajtónak feszülnek a bankóhegyek. Nem is értem, miért kellett erre egy teljes hónapot várni? Vezérünk helyében és bizony alaposan elgondolkodnék azon, hogy miféle jómunkásember ez a Gyuri?

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
"Természetesen ez csupán azoknak szolgál meglepetéssel, akik az utóbbi három évet egy magánzárkában töltötték, mert aki csak egyszer is beleszagolt a gazdasági hírekbe a választások óta, azt tudja jól, hogy az IMF-el való "húzd meg ereszd meg" ritmusára eljárt pávatánc is csak azt a célt szolgálta, hogy a fényességes vezérünk a kenyér mellé némi cirkuszt is adjon a fülkeforradalmárjainak, nehogy csökkenjen az egy szuszra eldarált "nemleszünkgyarmat!" hevület, de maguk közt semmi mást nem csináltak, csak kangörcsbe merevedve vágták a centit Simor menesztésének napjáig."

:-)
Dr. Felipe
Hát igen, 2014 re koldusbotra jut az ország. Hát nem irigylem az új kormányt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.